""
""

Đetići jedva stoje na nogama pred Aris

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.11.15. | 19:08

"Imamo zgusnut raspored, dosta putovanja, sad i skraćenu rotaciju zbog povreda i bolesti igrača", kaže za trener u stručnom štabu Budućnosti Igor Đaletić

Lider ABA lige podgorička Budućnost bila je uspešna i na gostovanju u Laktašima. Izabranici Igora Jovovića savladali su Igokeu (86:76) i tako upisali devetu pobedu u regionalnoj ligi koja je dovoljna da Đetići budu korak ispred Crvene zvezde.
Odigrali smo veoma tešku utakmicu sa Igokeom koju smo na kraju dobili jer nas je poslužio šut“, kaže za Mozzart Sport trener u stručnom štabu Budućnosti Igor Đaletić i dodaje. „Bitno je da smo zadržali kontinuitet trijumfa i sad idemo dalje“.

Izabrane vesti

Očekuje vas utakmica sedmog kola Evrokupa sa grčkim Arisom (sreda, 18.00) koji je bio bolji u prvom meču.
„Imaju atletski dobar tim, sa odličnim pojedincima i biće težak meč, ovo nije fraza već je zaista tako. Imamo zgusnut raspored, dosta putovanja, sad i skraćenu rotaciju zbog povreda i bolesti igrača... Evo u Laktašima Omar Kuk je igrao 36 minuta i posle utakmice jedva je stajao na nogama. Veliki zamor prisutan je kod svih košarkaša koji su dobili dan odmora. Utorak je rezervisan za pripreme za duel sa Arisom“.

Posle Arisa, u Jadranskoj ligi, očekuje vas crnogorski derbi sa Sutjeskom koja je namučila i Crvenu zvezdu.
Taj meč ima neku posebnu draž, mi smo favoriti, ali nikako ih nećemo olako shvatiti. Zahtevan su tim, imaju dobre šutere i ko ih nije respektovao opekao se.“

Budućnost kuburi sa kadrovskim problemima...
„Imamo skraćen roster, bez dvojice smo igrača i tražimo pojačanje. Sigurno nećemo da dovedemo bilo kog košarkaša, već smo u potrazi za pravom akvizicijom“, kazao je na kraju Đaletić.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)  


tagovi

Jadranska ligaIgor ĐaletićABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara