"Endi Kerol"
"Endi Kerol"

Endi Kerol „popio“ tužbu jer je uništio kuću vrednu dva miliona funti, vlasnik traži 200.000 funti odštete!

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.08.13. | 10:43

Čovek jednostavno voli da se provodi... Napadač Vest Hema navodno je ostavio fleke od pića svuda po kući, najviše po stolicama i plafonu (?!), u bazenu su počele da “žive“ alge, dok je oštetio, ili čak potpuno uništio roštilj, ležaljke za sunčanje i sto za vazdušni hokej...

Endi KerolNovu zvezdu Vest Hema, Endija Kerola, počinju polako da proganjaju duhovi prošlosti. Reprezentativac Engleske još jednom je dokazao koliki je kabadahija, pošto je na njegovu novu adresu stigla tužba u iznosu od 200.000 funti! A zašto, pitate se? Jednostavno je – 24-godišnji napadač je tokom svog kratkog, ali nezaboravnog (napisano ironično prim. aut.) uspeo da potpuno uništi kuću koju je iznajmljivao!

Naime, prema tvrdnjama vlasnika kuće sa pet spavaćih soba, čija je tržišna cena oko dva miliona funti, Kerol je uspeo da ostavi fleke od pića svuda po kući, najviše po stolicama i plafonu (?!), u bazenu su počele da “žive“ alge, dok je oštetio, ili čak potpuno uništio roštilj, ležaljke za sunčanje i sto za vazdušni hokej... Takođe, uništio je skupocenu Hi-Fi opremu, nameštaj i čuveni stari dedin sat.

Izabrane vesti

Džef Grent, vlasnik kuće u Mersisajdu, tvrdi i da je Kerol ostao dužan oko 68.000 funti na ime kirije koju nije platio.

Ipak, desna ruka napadača Vest Hema, Glinert Dejvis tvrdi da Grent laže i da su optužbe neosnovane.

Prema pojedinim tvrdnjama, Grent i Kerol su imali usmeni dogovor o dvogodišnjem zakupu kuće, međutim, odlazak u London, gde je igrao u Vest Hemu, prvo na pozajmici, a od ovog leta za stalno, malo su pokvarili ovu “saradnju“.

Fotografije kuće koju je Endi Kerol uništio možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Endi KerolEngleskaEvropaMersisajd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara