"Eduardo Fijero"
"Eduardo Fijero"

Eduardo Fijero prvo pojačanje Vojvodine!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.13. | 21:30

Predsednik Lala, Ratko Buturović potvrdio u razgovoru za “Večernje novosti“ da će reprezentativac Bolivije u Novi Sad stići 24. juna

Eduardo FijeroIako je sezona u Superligi Srbije tek završena, za rukovodstvo Vojvodine nema odmora. Kako prenose “Večernje novosti“, 25-godišnji napadač reprezentacije Bolivije i Univerzitarija, Eduardo Fijero Rivera, biće prvo pojačanje Stare dame ovog leta!

Fijero je sa timom iz Novog Sada potpisao ugovor na dve i po godine, a klub mu je već obezbedio avionsku kartu i novim saigračima će se priključiti na pripremama, koje počinju 17. juna, prenose “Večernje novosti“, a potvrđuje predsednik Lala, Ratko Buturović.
“Fijero igra za Boliviju meč sa reprezentacijom Čilea 12. juna, a po završetku obaveza prema svom nacionalnom timu, dobija sedam dana odmora, tako da na fudbalski centar „Vujadin Boškov“ stiže 24. juna. On je naš igrač i s obzirom na činjenicu da je najbolji strelac očekujemo da će biti odgovarajuće pojačanje za nas. Čuo sam se sa njim i njegovim menadžerom i sve je dogovoreno u telefonskom razgovoru“, rekao je Buturović za “Novosti“.

Izabrane vesti

Inače, Fijero je najbolji strelac prvenstva Bolivije, sa 29 postignutih golova i svakako će uz Abubakara Oumarua biti strah i trepet za protivničke golmane.


tagovi

Bolivijaeduardo fijeroSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara