"Albanski navijači razočarani... I to je fudbal"
"Albanski navijači razočarani... I to je fudbal"

Edi Rama čestitao: To je fudbal

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.10.15. | 08:58

“Ne sme da bude euforije, ali ova pobeda mnogo toga menja“, prenosi utiske Tomislav Karadžić

Albanski navijači razočarani... I to je fudbalBrinuli smo za bezbednost naših igrača, pribojavali se da će se jedna fudbalska utakmica pretvoriti u još jednu političku promociju ideje o velikoj Albaniji, ali ništa od toga nije se desilo u Elbasanu. Osim onog kamena u autobus srpskih igrača koji je dan pred meč bacio jedan nezreli i neotesani 14-godišnjak, srpska delegacija u Albaniji nije naišla ni na kakav problem što potvrđuje i predsednik FSS Tomislav Karadžić, koji otkriva i da mu je lično čestitao albanski premijer Edi Rama.
"U dva navrata, u pauzi i posle utakmice, prišao mi je Rama i čestitao, čak smo napravili i par fotografija, što je lično on želeo. Bio je pozitivan. Čestitao je uz reči: ’To je fudbal’. Sve je bilo na najvišem nivou i osećali smo se bezbedno. Direktor policije je sinoć dva sata sa mnom razgovarao i on je vodio celu organizaciju. Čestitam mu i zahvalan sam što su uspeli", rekao je predsednik FSS spuštajući tenziju koje na samoj Elbasan areni gotovo da nije bilo.

Na terenu Srbija je umela da makar odloži san Albanaca o plasmanu na neko veliko takmičenje i golovima Aleksandra Kolarova i Adema Ljajića u poslednjim sekundama meča odnese pobedu od 2:0.
"Ne smemo da padnemo u euforiju, ali mislim da ova pobeda dosta toga menja. Rezultat je uvek važan, iako nam ova pobeda, nažalost, ne znači plasman na EURO. Međutim, ova ekipa pokazuje da reprezentacija napreduje i da u trenutku kada je bez sedam-osam ključnih igrača, koji nisu igrali ili su danas ispali, jasno govori da ima fond igrača i perspektivu", rekao je Karadžić novinarima u Elbasanu.

Izabrane vesti

Uveren da će Srbija izboriti učešće na velikom takmičenju u narednom periodu.
"Svaki dan rastemo i verujem da će A tim vrlo brzo doći do rezultata koji ljudi očekuju iz prostog razloga što se radi kvalitetno i vidim kakvo je okruženje oko nas".

I vreme je. Previše smo velikih takmičenja propustili iako smo sve vreme imali fudbalere koji to zaslužuju.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomislav KaradžićSrbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeFSSEdi Rama

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara