"Vladimir Lučić i Majkl Skot"
"Vladimir Lučić i Majkl Skot"

E, TO SU IGRAČI ZA PRIMER: Čoviću i Vujoševiću, ugledajte se na Skota i Lučića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.13. | 04:24

Amerikanac je ušao u svlačionicu Partizana dok je večiti rival proslavljao titulu i čestitao kapitenu Partizana na velikom uspehu, a pomenuti dvojac se bratski zagrlio na oduševljenje svih prisutnih

Vladimir Lučić i Majkl SkotKoliko su Nebojša Čović i Duško Vujošević svojim krajnjim nekorektnim i bahatim izjavama, kao i ponašanjem koji ne doliči vodećim ljudima naša dva najveća kluba uništili ugled istih, kao i srpske košarke u globalu, više ne treba ni trošiti reči. Ne samo sada, već i tokom cele sezone koja je za nama. Bruka! Verbalni rat na relaciji pomenute dvojice nastavljen je i tokom konferencije za novinare posle pobede Partizana i overavanja 12. uzastopne titule, što je, u neku ruku, bacilo u senku događanja na terenu. 

Ipak, da nije sve tako crno na relaciji Crvena zvezda - Partizan pokazao je detalj koji se dogodio u trenucima kada su crno-beli proslavljali titulu u svojoj svlačionici. 

Izabrane vesti

Naime, Majkl Skot je potpuno neprimetno došao među igrače večitog rivala i u prvom momentu situacija je delovala potpuno zbunjujuće. Međutim, već u narednih nekoliko sekundi novinari su shvatili da odnosi naša dva najveća kluba i te kako mogu da budu bolji - prosto moraju, jer budućnost naše košarke, između ostalog, zavisi i od "dobrosusedskih" odnosa Zvezde i Partizana. 

Krilni igrač crveno-belih prišao je Lučiću, bratski ga zagrlio i pritom mu čestitao osvajanje titule, dodavši da je reprezentativac Srbije jako dobar igrač.

Ovaj, za naše prilike veoma retki događaj izazvao je burnu reakciju prisutnih novinara i igrača, koji su jakim aplauzom ispratili veliki gest Amerikanca, a i kapiten crno-belih nije ostao ravnodušan. Ovo je samo pokazalo da borbe na terenu tamo i ostaju i da njima nije mesto van parketa.

Nadamo se da će "poruka mira i prijateljstva" stići na pravu adresu, jer smatramo da je za dobrobit naše košarke potrebno da medijski i navijački "ratovi" prestanu... Potrebno je da se zauvek završe prepucavanja osoba čije su izjave odavno prerasle u borbe ličnih interesa, a koja se lome o leđa naše sportske svetinje preko imena dva večita rivala. Jer, ako mi ne budemo vodili računa o srpskom sportu i obrazu istog, neće niko to učiniti. 

Jasno smo razumeli svaku poruku iz tabora jednih i drugih, cela sezona je prošla, svakog dana padaju sve teže i teže reči i pitamo se samo: "Dokle će ovo otići na kraju i kada će, bre, više prestati"?

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaKK Crvena zvezdaKK PartizanKošarkaška SuperligaMajkl SkotFK PartizanSrbijaVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara