""
""

Džondžo, kako te nije sramota?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.01.16. | 18:25

Nekadašnji prvotimac Liverpula u nadoknadi vremena uopšte nije želeo da napadne protivničke igrače, a nakon utakmice ušao je i u verbalni sukob sa svojim pristalicama, pa je usledila prava rafalna paljba fanova velškog kluba na društvenim mrežama

Navijačima Svonsija možda i ne bi tako teško pala današnja eliminacija u FA kupu od četvrtoligaša Oksforda (3:2), da u njoj na prilično sramotan način nije učestvovao Džondžo Šelvi. Vezista Labudova, koji bi mogao da napusti klub do kraja januara, izazvao je gnev svojih navijača zgog načina na koji se ponašao u samoj završnici meča.

Izabrane vesti

Naime, nekadašnji prvotimac Liverpula u nadoknadi vremena uopšte nije želeo da napadne protivničke igrače, a nakon utakmice ušao je i u verbalni sukob sa svojim pristalicama, pa je usledila prava rafalna paljba fanova velškog kluba na društvenim mrežama.

U komentarima se išlo od osude za sramotno ponašanje, do toga da je Šelvi potpuni idiot, pa je jasno da mu je nakon ovoga bolje da što pre pronađe novu sredinu, ako to već nije učinio.

U poslednjih nekoliko dana za njegove usluge se interesovao Kristal Palas.


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžondžo Šelvi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara