""
""

Džo Ledli zna prioritete: Prvo EURO, a svadba možda kasnije...

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.06.16. | 10:30

Vezista Velsa još uvek nije uspeo da zakaže planirano venčanje jer su Zmajevi prošli grupnu fazu u Francuskoj

Vezista reprezentacije Velsa Džo Ledli morao je da odloži venčanje koje je planirao ovog leta zbog obaveza u nastavku Evropskog prvenstva u Francuskoj. 

Izabrane vesti

Kako je krenula da pobeđuje ekipa Krisa Kolmena teško da će fudbaler Kristal Palasa u skorije vreme stići da stane na ludi kamen, ali je bar juče iskoristio slobodan dan da se vidi sa vernicom Rubi sa kojom već ima dve ćerkice kako bi prodiskutovali o venčanju.

Naime, Velšani su juče posle tri nedelje strogog karantina dobili priliku da vide žene i devojke, a tema razgovora između Džoa i Rubi bilo je ranije planirano venčanje koje je opet odloženo.
„Verovatno ćemo se venčati ovog leta, ali još uvek ne znam kada. Očigledno je da je fudbal na prvom mestu, a i ona je toga svesna. Velika je čast što smo na Evropskom prvenstvu u Francuskoj“, istakao je Ledli.   

Fudbaler Zmajeva kaže da je fantastičan osećaj dovesti svoj nacionalni tim na veliko takmičenje posle ravno 58 godina.
„Još uvek učimo kako se igra i živi na velikim turnirima. Nije Evropsko prvenstvo samo fudbal. Za nas je sve ovo nešto novo, nismo navikli na ovakvo okruženje i može se reći da smo se prilično dobro prilagodili. Nedostaju nam žene, ali moramo da se držimo jedan drugoga, kao porodica“, zaključio je Džo Ledli.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Velsameđunarodni fudbalDžo Ledli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara