""
""

Džerels nahvalio Bogdanovića: Postao si igrač jer sam te “ubijao“ na treninzima (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.04.15. | 18:05

"Pre pet godina mi je rekao da će ’razvaliti’ sve ako mu budu dali šansu. Pet godina kasnije, izabran je kao pik u prvoj rundi NBA drafta i ide na Fajnal for Evrolige", napisao je Džerels

Navijači Partizana sećaju se Kurtisa Džerelsa kao sjajnog levorukog plejmejkera koji je umeo da pravi čuda sa narandžastom loptom. Ni Amerikanac nije zaboravio Partizan, a pogotovo nekadašnjeg saigrača Bogdana Bogdanovića, koji ove sezone briljira u turskom Fenerbahčeu.

Izabrane vesti

Džerels je na Instagramu postavio fotografiju sa zajedničke večere tokom koje su se dvojica košarkaša prisetila dana kada su zajedno nosila dres beogradskih crno-belih.
“Pre pet godina mi je rekao da će ’razvaliti’ sve ako mu budu dali šansu. Pet godina kasnije, izabran je kao pik u prvoj rundi NBA drafta i ide na Fajnal for Evrolige. Sve to je zato što sam ga ’ubijao’ na treninzima u duelima jedan na jedan. Sve si to zaslužio radom. Volim te i ponosan sam na tebe, brate“, napisao je Džerels na Instagramu.

Bogdanović i Džerels su igrali zajedno u Partizanu u sezoni 2010/2011, kada su crno-beli osvojili Jadransku ligu, kup i prvenstvo Srbije i plasirali se u Top 16 fazu Evrolige.

Džerels je posle sezone provedene u Partizanu igrao za Fenerbahče, Bešiktaš i Armani, a sada nosi dres ruskog Uniksa iz Kazanja.

(FOTO: MN Press, Instagram printscreen)


tagovi

SrbijaFK PartizanKurtis DžerelsJadranska ligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara