""
""

Džejmi Vardi u epizodi “Skok s votkom“

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 16:59

Napadač Lestera u autobiografiji otkrio kako mu je kombinacija alkohola i bombona ugrozila karijeru

Engleska javnost uživa ovih dana nakon što se San ekskluzivno dočepao navoda iz autobiografije Džejmija Vardija u kojoj je napadač Lestera otkrio neke mračne tajne iz svoje fudbalske prošlosti. Tako se prisetio i kako je jednom nesvesno odugovlačio sa oporavkom od povrede i to zbog votke!

Izabrane vesti

Vardi je u knjizi napisao kako je uživao u čarima "skitls votke" (kada ubacite čuvene bombonice u bocu ovog alkoholnog pića), toliko da se oporavak od rutinske povrede odužio. Onda je fizioterapeut Lestera Dejv Reni bio šokiran otkrićem.
„Imao sam povredu butine, rutinski problem koji ne traje dugo, ali se u mom slučaju odsustvo odužilo. Imao sam kod kuće bocu votke od tri litre u koju bih natrpao gomilu 'skitls' bombona. Voleo sam da je punim do vrha, samo crvenim i plavim bombonama, jer druge boje nisam podnosio. Kad malo odstoji možete da pijete votku koja ima ukus bombonica. Kada bih se dosađivao uveče kod kuće, sipao bih sebi čašu, seo u fotelju i uživao. Bilo je to dobro piće, ali ne tako dobro po moju povredu, jer me noga nikako nije prolazila“, priseća se Vardi, koji će večeras prevoditi napad Lisica na meču drugog kola Lige šampiona protiv Porta.

MOZZART KVOTE: (2,45) Lester (3,15) Porto (3,05)

Bilo je to u vreme kada ga je Lester kupio iz nižerazrednog Flitvuda za 1.500.000 evra u maju 2012, a sledeće sezone povredio se tokom plej-ofa za plasman u Premijer ligu. Da nešto nije u redu sa povredom „prokljuvio“ je fizioterapeut Lisica Dejv Reni, koji je od 1999. godine u klubu i nikada se nije susreo sa ovakvom situacijom.
„Na pregledima nije mogao da poveruje da se povreda ne povlači. Druge teže povrede lakše su prolazile od ove moje, a onda me je jednog dana izdvojio na stranu i pitao: 'Šta to radiš?' Odogovrio sam mu da ne radim ništa što nisam radio i ranije, i objasnio da samo pijem svako veče 'skitls votku'. Odmah je znao zašto me povreda ne prolazi i objasnio mi naučno kako ovakva kombinacija bombona i alkohola negativno utiče na oporavak“, napisao je Vardi.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligaLiga šampionaLester SitiEngleskaDžejmi VardiAlkohol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara