"Dragan Džajić"
"Dragan Džajić"

Džajić za MOZZART Sport: Lane me nije odbio!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.13. | 14:56

Predsednik Crvene zvezde demantovao da je doskorašnji igrač Anderlehta odbacio mogućnost dolaska na Marakanu

Dragan Džajić

Šanse da Milan Jovanović obuče dres Crvene zvezde i uz Miloša Ninkovića postane najveće pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku još postoje.

Izabrane vesti

To je MOZZART Sportu potvrdio predsednik kluba s Marakane Dragan Džajić, koji kaže da navodi pojedinih medija da se u ponedeljak pre sednice Upravnog odbora on čuo s Jovanovićem, koji mu je navodno saopštio da neće doći u Zvezdu, nisu tačni.

"Čitam kako sam se čuo s Lanetom pre jučerašnjeg Upravnog odbora, i kako me je odbio, a to apsolutno nije tačno. I dalje je sve kao što je bilo, dakle čekamo njegov odgovor do 25. jula. Čini mi se da neki ljudi ne bi voleli da igrač njegovog kalibra dođe u Zvezdu, pa zato plasiraju dezinformacije", kaže Džajić za MOZZART Sport.

Sve je, dakle, i dalje otvoreno, činjenica je da 32-godišnji Jovanović kao slobodan igrač može da pronađe finansijski mnogo bolji ugovor, pre svega na Dalekom Istoku, ali s obzirom na to da ima veoma pozitivno mišljenje o Džajiću, povratak Laneta u srpski fudbal jeste jedna od opcija.

(Foto: STAR SPORT, Srđan Stevanović)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan DžajićMilan Jovanovićmilan lane jovanovicSrbijaSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara