"Poražavajuća statistika za navijače Arsenala"
"Poražavajuća statistika za navijače Arsenala"

Džaba pojačanja u napadu: Arsenalova odbrana šampion skrivljenih penala (GRAFIKA)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.10.14. | 17:52

Loran Košćelni negativni rekorder Premijer lige od 2010. do danas

Poražavajuća statistika za navijače ArsenalaNavijači Arsenala često spočitavaju Arsenu Vengeru što ne kupi neku „zverku“ u napadu, jer još od ere Tjerija Anrija nije imao ubojitog centarfora, međutim, izgleda da bi za bolje rezultate jednako važno ojačati i poslednji bedem pred svojim golom. Naročito ako se uzme u obzir statistika koja pokazuje da je Loran Košćelni skrivio sedam penala otkako je pre četiri leta stigao na Emirate!?

I tako postao neslavni rekorder Premijer lige, jer je to najveći broj napravljenih jedanaesteraca u Engleskoj u periodu od 2010. do danas. Poslednji, protiv Čelsija u derbiju osmog kola, označio je početak kraja Tobdžija na Stamford bridžu (0:2), istovremeno pokazao da Francuzu nedostaje koncentracije u odsudnim trenucima meča.

Izabrane vesti

Po Arsenal je još gora činjenica da iz njihovog tabora stiže i drugi na listi fudbalera sa najviše načinjenih prekršaja za najstrožu kaznu u pomenutom periodu. Reč je o poljskom golmanu Vojćehu Šćešnjom koji je skrivio čak šest jedanaesteraca. A nije bio standardan...

Podsetite se Košćelnovog penala protiv Mančester Sitija.

A tu je i najstroža kazna za Aston Vilu...


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaLoran KošćelniPremijer ligaVojćeh Šćešni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara