"Forster i Vord-Praus (u jakni)"
"Forster i Vord-Praus (u jakni)"

Dva potpisa u Sautemptonu u jednom danu

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.05.16. | 14:30

Golman Frejzer Forster i vezista Vord-Praus produžili ugovore sa Svecima

Forster i Vord-Praus (u jakni)

Golman Sautemptona i reprezentacije Engleske Frejzer Forster, kao i njegov saigrač Džejms Vord-Praus produžili su ugovore sa Svecima, potvrđeno je na zvaničnom sajtu engleskog premijerligaša.

Izabrane vesti

Forster je potpisao novi petogodišnji ugovor, dok je mladi Vord-Praus produžio saradnju sa Sautemptonom do leta 2021. godine.
"Oduševljen sam što sam produžio ugovor sa klubom. Ovo je bila odlična godina za nas i verujem da ću napredovati sa klubom sve više", rekao je Forster za klupski sajt.

Sjajni čuvar mreže, koji je ove sezone odlučnim partijama skrenuo pažnju na sebe velikih klubova, tokom karijere branio je za Njukasl, Bristol, Norič i Seltik, pre nego što je u avgustu 2014. stigao na Sent Meris. Čelsi se  jedno vreme spominjao kao nova destinacija, ali je ovim potpisom postalo jasno da nema ništa od posla, bar ne ovog leta.

Kapiten mlade reprezentacije Engleske Vord-Praus dodao je da se nije dvoumio oko produžetka saradnje sa matičnim timom. Ovaj solidni 21-godišnji vezista odigrao 128 mečeva za Sautempton do sada i postigao četiri gola.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SautemptonPremijer liganovi ugovorFrejzer ForsterEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara