"Saul"
"Saul"

Dva gola tinejdžera Atletika za pobedu, trofej i veru u klupu ekipe (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.08.14. | 09:48

Meksikanac Himenez debitovao u trijumfu nad Sampdorijom, Simeone dao šansu rezervama

SaulKadiz svakog leta organizuje prijateljski turnir u čast bivšeg predsednika Ramona de Karanze, učesnici ovogodišnjeg izdanja su bili još i Sevilja, Sampdorija i pobednik Atletiko Madrid.

Jorgandžije su sinoć pobedile ekipu Siniše Mihajlovića golovima tinejdžera – veziste Saula i štopera Hozea Himeneza i tako prigrabile prvi trofej u sezoni. Dijego Simeone je izveo kombinovan sastav bez Godina, Kokea, Grizmana i Mandžukića, ali je šansu dao mladim igračima i fudbalerima koji nisu bili u prvom planu. To je i ono što najviše raduje navijače šampiona Španije jer je Atletiko konačno pokazao da ima dužu klupu.

Izabrane vesti

Još jedan mladi igrač Hektor Ernandez je u 30. minutu napravio slalom kroz odbranu italijanske ekipe i snažnim udarcem pogodio prečku, od koje se lopta odbila do Saula, a vezisti nije bio problem da zatrese mrežu.

Španci su dominirali utakmicom, Sampdorija jedva da je imala i prilike, a drugi gol na meču je pao u 71. minutu kada se urugvajski štoper Hoze Himenez dobro snašao posle gužve u kaznenom nakon kornera.

Na utakmici je debitovao i novi napadač ekipe Raul Himenez i napadač je ostavio prilično dobar utisak i nema sumnje da će biti prava konkurencija Mariju Mandžukiću.

(FOTO: Action images)


tagovi

Atletiko MadridEvropaHoze HimenezItalijameđunarodni fudbalRaul HimenezSampdorijaSaulŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara