""
""

Dugari u paklu Barselone: Bilo je strašno, plakao sam zbog Van Gala!

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.09.16. | 09:48

"Pričao mi je: ’Izgubio si loptu u 23, 48. i 53. minutu, zašto?’. Morao sam da smislim nešto da se odbranim", opisao je detalj iz najgorih šest meseci karijere član šampionske generacije Trikolora

Da li se sećate Kristofa Dugarija? Član šampionske generacije Francuske osuo je paljbu po Luju van Galu sa kojim je morao svojevremeno da sarađuje u Barseloni.

Izabrane vesti

Na sreću bivšeg francuskog napadača, ta saradnja trajala je samo pola godine u sezoni 1997/98, ali je on taj period opisao kao živi pakao.
“U pojedinim trenucima sam se pretvarao da plačem, kako bi me ostavio na miru. Van Gal me je stalno kritikovao. Pričao mi je: ’Izgubio si loptu u 23, 48. i 53. minutu, zašto?’. Morao sam da smislim nešto da se odbranim. Nisam više mogao da izdržim. To je bilo jezivih šest meseci, pravi pakao“, rekao je Dugari u izjavi za Radio Monte Karlo.

On je u Barselonu  došao u leto 1997. godine iz Bordoa, a potom je zimskom prelaznom roku otišao u Olimpik iz Marselja. U dresu katalonskog giganta nije uspeo da se upiše u strelce, a odigrao je sedam ligaških utakmica.

Igračku karijeru završio je 2004. godine u Kataru, a trenutno radi kao televizijski komentator.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimerameđunarodni fudbalLuj van GalKristof DugariFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara