"Ljubinko Drulović"
"Ljubinko Drulović"

Drulović: Igrači su pokazali zašto su šampioni

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.15. | 15:46

“Presudio je individualni kvalitet“, kaže Andrej Černišev

Ljubinko DrulovićKraj dvomesečnog posta na gostovanjima za dobro raspoloženje u svlačionici Partizana. Minimalac u Subotici možda nije zadovoljio visoke apetite publike, ali je najbitnije da su crno-beli posle četiri neuspešna pokušaja konačno pobedili na strani.
"Izuzetno značajna pobeda. Znali smo da nas čeka veoma zahteva utakmica na tradicionalno neugodnom terenu. Nije lako vratiti ekipu posle teškog meča u Ligi Evrope, pre svega na fizičkom planu, ali moram da čestitam igračima - pokazali su zašto su šampioni Srbije i zašto ovako dobro igraju u Ligi Evrope", rekao je šef struke crno-belih Ljubinko Drulović posle pobede nad Spartakom.
"Imali smo bolje šanse i realno - zasluženo smo pobedili. I pre utakmice su me pitali da li bih bio zadovoljan minimalnom pobedom i jesom. Želeli da nastavimo ovim putem pobeda".

Drulovića je posebno obradovao podatak da Partizan ni u Bačkoj nije primio gol. U prvenstvu je vezao dve utakmice sa netaknutom mrežom prvi put još od dva uvodna kola.
"Nismo više ekipa koja prima veliki broj golova, a Partizan i ne bi smeo, barem ne u domaćem prvenstvu, da toliko puta kapitulira. Momci dobro rade i vraća nam se. U ovom trenutku igramo kvalitetno, disciplinovano, vratio nam se i Darko Brašanas posle mesec dana pauze, Živković takođe", trlja ruke Drulović.Andrej Černišov

Izabrane vesti

Kolega iz Spartaka Andrej Černišov nema toliko razloga za osmeh, iako njegovi puleni nisu razočarali. Borili su se koliko su mogli, ali...
"Znali smo da igramo sa veoma dobrom ekipu, sa dosta dobrih individualaca. Želeli smo da im se suportostavimo jednom disciplinovanom igrom, željom. Svi igrači su dali svoj maksimum, ali osim truda i želje postoji i taj individualni kvalitet, a Partizanov gol je posledica baš toga. Čestitam Partizanu i želim mu uspeha u daljem takmičenju u Ligi Evrope", sumirao je utiske ruski strateg pod čijim je vođstvom Spartak odigrao tri ligaška meča i tek danas primio prvi gol.

Ali nijedan nije postigao?
"Verovatno su svi očekivali da ću da izmislim nešto preko noći? Ali najvažnije je bilo da na početku popravimo igru u odbrani. A što se tiče igre u napadu ona dosta zavisi od individualnog kvaliteta igrača. Radimo na tome i nadam se da će golovi doći", kaže Černišov.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLjubinko DrulovićAndrej Černišov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara