""
""

Dragoljub Bekvalac donirao 100.000 dinara, Radnički pomaže putem Crvenog krsta

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.05.14. | 09:27

Šef stručnog štaba Radničkog 1923 odlučio da pomogne sugrađanima u nevolji

Srbija je ujedinjena! Verovatno kao nikada do sada, srpski narod se probudio i krenuo u borbu sa najvećom prirodnom katastrofom, koja na ovim prostorima nije zapamćena. Brojni sportisti širom Srbije, ali i sveta uključeni su u akciju pomoći najugroženijim predelima, gotovo svi klubovi i sportska društva pritekla su u pomoć, a među njima je i Radnički 1923.
"Sve nas je pogodilo ovo što se događa. Hteli smo da pomognemo ugroženima, ali nam je rečeno da je sve prebukirano i da ima dovoljno ljudi koji pomažu. Ipak, učinićemo nešto kao klub i pojedinci da pomognemo", rekao je trener Dragoljub Bekvalac za Sport.

Osim šefa struke kragujevačkog superligaša, na velikom sastanku odlučeno je i da klub pomogne, shodno mogućnostima.
"Dogovorio sam se sa pomoćnikom Sašom Milanovićem da svi iz stručnog štaba pomognemo posredstvom Crvenog krsta ili na neki drugi način. Možda nije lepo da ističem sumu, ali moja pomoć biće 100.000 dinara", dodao je on.

Izabrane vesti

Bekvalac je objasnio da na treningu, među igračima vlada zabrinutost, pošto nekolicina dolazi iz najugroženijih mesta. Ali ističe da će kompletan stručni štab učiniti sve kako bi svima pomogli.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički KragujevacDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara