""
""

Dragi Kanatlarovski kandidat za novog trenera Crvene zvezde!

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.12.13. | 16:17

Ako makedonski stručnjak zameni Slavišu Stojanovića, sa sobom će verovatno dovesti i crnogorskog štopera Stefana Cicmila, saznaje MOZZART Sport

Gotovo je izvesno da nas na Marakani očekuje još jedna "vruća" zima, a rastu “temperature” možemo da se nadamo već u narednih par dana pošto je smena trenera sve verovatnija. Sutrašnji meč sa Vojvodinom bi vrlo lako mogao da bude i poslednji za Slavišu Stojanovića na klupi Crvene zvezde, a postoje velike šanse da ga nasledi Dragi Kanatlarovski, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Makedonski stručnjak je ostavio dobar utisak od kada je početkom oktobra preuzeo subotički Spartak i naterao čelnike Zvezde da ozbiljno razmisle o njemu kao o rešenju za funkciju šefa stručnog štaba. Dolazak Kanatlarovskog bi bio samo nastavak njegove priče na Marakani, s obzirom da je u sezoni 1989/90. kao igrač branio boje Crvene zvezde. Još od tada datira njegovo poznanstvo s aktuelnim predsednikom Draganom Džajićem, a Kanatlarovski je u prethodnom periodu vrlo biranim rečima pričao o Džajiću i njegovom radu.

Nije tajna da su na Marakani nezadovoljni radom Slaviše Stojanovića koji je u nekoliko navrata preživljavao smenu, a čak je i sam najavljivao ostavku. I pored debakla protiv Vojvodine u Kupu Srbije, Stojanoviću nije “skinuta glava”, jer u Zvezdi gledaju kako da što mirnije i bez dizanja tenzije privedu polusezonu kraju, s obzirom na probleme koji svakodnevno pogađaju Ljutice Bogdana 1a. Sutrašnji meč sa Vojvodinom je od velikog značaja, jer Zvezda ima šansu da i pored brojnih nedaća završi godinu kao jesenji prvak. U slučaju nekog novog neuspeha Stojanović bi mogao sam da spakuje kofere, a ni pobeda mu verovatno neće ispeglati sve kikseve tokom sezone.

Kanatlarovski je ime o kojem se na Marakani ozbiljno razmišlja, pa nije nemoguće da već u ponedeljak, posle sednice Upravnog odbora, bude obelodanjen njegov povratak u klub čije je boje branio. Ranije se pominjalo ime Marka Nikolića koji bi došao iz Vojvodine u paketu sa štoperom Trajkovićem, ali od toga neće biti ništa. Nikolić je produžio ugovor sa Lalama, a “lovi” ga i Partizan.

Pored Kanatlarovskog Zvezda bi u paketu iz Subotice mogla da dobije i štopera Stefana Cicmila koji je zablistao pod komandom makedonskog stručnjaka u Spartaku. Reč je o 23-godišnjem korpulentnom crnogorskom defanzivcu iza koga je dobra jesen na severu Bačke.

Kanatlarovski se pomalo iznenađujuće obreo u srpskom fudbalu, kada je početkom oktobra zamenio Petra Kurćubića na klupi subotičkog superligaša. Od tada je predvodio plavo-bele na devet mečeva i ostvario šest pobeda, jedan remi i poraze u Novom Pazaru i Humskoj. Ipak, Partizanu je uspeo da se revanšira u četvrtfinalu Kupa Srbije, kada je očitao lekciju Vuku Rašoviću i izgleda vizirao kartu za povratak na Marakanu.

Ne treba smetnuti s uma da je Spartak nedavno pred meč u Humskoj trenirao na Marakani i da je Kanatlarovski “bio na oku” Draganu Džajiću i sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću, sa kojim je bio saigrač u Deportivu iz La Korunje. 

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan DžajićDragi KanatlarovskiSrbijaStefan CicmilSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara