Dosta više sa Nejmarom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.03.18. | 18:16

"Stvarno nas boli takav tretman. Naravno da znamo da je on važan igrač za ovu ekipu. Uznemireni smo, ali probaćemo da se plasiramo dalje u Ligi šampiona i zbog njega. Ali, ekipa je uvek na prvom mestu”, kaže Presnel Kimpembe

Brazilac Nejmar u Pari Sen Žermenu je dočekan kao čovek koji će bogati klub konačno popeti u sam evropski vrh. I zaista, tresao je mreže kao lud do nedavne povrede, ali je isto tako očigledno da je pažnja koju Nejmar dobija u medijima postala razlog za sve većeg nezadovoljstva u svlačionici Svetaca.

Upravo to potvrdio je i defanzivac Presnel Kimpembe koji je bio prilično iznerviran konstantnim novinarskim pitanjima o Brazilcu.
“Opet Nejmar! Nejmar tamo, Nejmar ‘vamo. Svugde Nejmar. Stvarno ne znam šta da kažem. Ako ne igra,onda ne igra. Trener će da iskoristi igrači koji mogu da nastupe. Stvarno nas boli takav tretman. Naravno da znamo da je on važan igrač za ovu ekipu. Uznemireni smo, ali probaćemo da se plasiramo dalje u Ligi šampiona i zbog njega. Ali, ekipa je uvek na prvom mestu”, rekao je Kimpembe novinaru Parizijena.

Izabrane vesti

Parižane u revanšu osmine finala Lige šampiona očekuje duel sa Realom u Parizu. Sveci su u prvom meču izgubili sa 3:1, a Nejmar će zbog povrede metatarzalne kosti pauzirati tri meseca.

Nejmar je povredu doživeo u utakmici sa Olimpikom iz Marselja (3:0) na Parku prinčeva.

Foto: Action images


tagovi

Presnel Kimpembe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara