""
""

DOSADA BOŽIJA: Barsu maltretirao fenjeraš, ako tako budu igrali protiv Milana loše im se piše (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.03.13. | 21:51

Roura izveo kombinovani sastav koji je slavio sa 2:0 protiv Deportiva, ali nije napravio lepu uvertiru pred veliki okršaj sa Rosonerima u Ligi šampiona

Da vam je neko pričao da utakmica Barselone može da bude toliko dosadna kao ova večerašnja protiv Deportiva sigurno mu ne biste verovali! Štaviše, bio je to verovatno najlošiji fudbal na Nou Kampu računajući poslednjih nekoliko sezona.

Barsa jeste pobedila fenjeraša sa 2:0, ali ako ovako budu igrali u utorak protiv Milana u revanš meču osmine finala Lige šampiona zaista im se ne piše dobro.

Izabrane vesti

Prvi gol na utakmici postigao je Aleksis Sančez, koji je mrežu gostiju pogodio glavom u 38. minutu na centaršut Danija Alveša sa desne strane.


Očekivalo se da će se Barsa posle ovog gola malo razmrdati, dodati gas i još kojim pogotkom napraviti lepu uvertiru za utorak, međutim, ništa od toga.

Tek u 89. minutu, u samom finišu, Leo Mesi, koji je u igru ušao u 62. minutu razgalio je publiku kada je posle odličnog duplog pasa sa Sančezom pogodio za 2:0.


Možda će neki opravdanje za lošiju igru Barse tražiti u činjenici da je Roura dosta izmešao tim, na klupi je, pored Mesija ostavio i Inijestu (ušao u 67. minutu), odnosno Pikea, Busketsa, Pedra, Albu...ali barem do sada, ni u takvim situacijama Vilja, Teljo ili Alkantara nisu imali problema da lako izađu na kraj sa rivalima daleko slabijim od sebe.  

Da li je zaista u pitanju kriza igre katalonske mašinerije ili razumljivo i očekivano povlačenje ručne pred veliki okršaj sa Milanom saznaćemo već u utorak uveče...

PRIMERA - 27. KOLO

Petak:
Betis - Osasuna 2:1 (1:0)
/Horhe Molina 19, Ruben Kastro 79 - Silva 74/

Subota:
Rajo Valjekano - Espanjol 2:0 (1:0)
/Domingez 9, Piti 77/

Valjadolid - Malaga 1:1 (1:1)
/Manućo 41, Demikelis 8/

Barselona - Deportivo 2:0 (1:0)
/Sančez 38, Mesi 89/

 Majorka - Sevilja 2:1 (1:0)
/Alfaro 16, 66 - Negredo 61/
 

Nedelja:
12.00: Atletik Bilbao - Valensija
17.00: Levante - Hetafe
19.00: Selta - Real Madrid
21.00: Atletiko Madrid - Real Sosijedad

Ponedeljak:
20.30: Saragosa - Granada

(foto: Action Images) 


tagovi

EvropaPrimeraprimera logoŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara