""
""

Dos Santos režirao veliki preokret Viljareala, Elčeu se crno piše u Primeri

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.08.13. | 23:58

Žuta podmornica slavila u Almeriji golovima u finišu meča, Selta isupustila pobedu protiv Espanjola

U poslednja tri meča premijernog kola Primere u centu pažnje su bile novajlije u ligi, a najviše razloga za zadovoljstvo ima Viljareal.

Izabrane vesti

Žuta podmornica je na gostovanju još jednom povratniku u Primeru, Almeriji, slavila sa 3:2 velikim preokretom u finišu meča. Rodri je dva puta dovodio domaće u vođstvo i činilo se da Viljarealu preti poraz, ali je u finišu meča zablistalo najveće pojačanje Viljareala Đovani Dos Santos. Meksikanac je prvo u 84. minutu poravnao rezultat, da bi samo dva minuta kasnije asistirao Pereiri za potpuni preokret gostiju. Almerija se nije oporavila od šoka i ostala je bez bodova.

Pobedu je prokockala i Selta na svom terenu protiv Espanjola. Imali su dva gola prednosti zahvaljujući pogocima u finišu prvog i na početku drugog poluvremena, ali su Katalonci uspeli da se spasu poraza i dođu do 2:2.

Debakl na gostvanju Rajo Valjekanu je doživeo novajlija u ligi Elče. Pčelice su pokazale da će i ove sezone igrati dobar fudbal i biti opasan rival poštu su sa ubedljivih 3:0 otvorili sezonu kako se samo poželeti može, a Elčeu pokazali da je ovo daleko teža konkurencija od one u Segundi. 


tagovi

AlmerijaĐovani dos SantosElčeEspanjolEvropaPrimeraRajo ValjekanoSeltaŠpanijaViljareal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara