"Landon Donovan"
"Landon Donovan"

Donovan priznao da se nadao mučenju reprezentacije SAD bez njega

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.06.14. | 21:09

Najbolji američki fudbaler ikada otkrio da je imao crne misli kada nije dobio poziv za Mundijal

Landon DonovanIzostavljanje Lendona Donovana sa spiska putnika za Mundijal je bilo jedno od većih iznenađenja koja su selektori priredili prilikom sastavljanja ekipa za Brazil.

A igrač koji ima najviše nastupa za nacionalni tim SAD u njegovoj istoriji je priznao da je posle toga želeo da ekipa beleži loše rezultate, pa i na pripremnim utakmicama.
„Biću kompletno iskren, gledajući ih kako igraju protiv Azerbejdžana, jedan deo mene je mislio ’nadam se da ova utakmica neće proći dobro'. U mom srcu sam mislio ako pobedimo 1:0, a tim ne bude igrao dobro, da ću se zbog toga osećati odlično. Bio sam tužan, besan, uznemiren, razočaran. Kao atlete svi imamo ego, svi mislimo da možemo da pomognemo, a kada ti nije data ta prilika teško je gledati“, rekao je Amerikanac.

Izabrane vesti

Ipak, ovaj osećaj nije dugo pratio Donovana.
„Onda sam se sledećeg dana probudio i rekao sebi da je to baš bedan način da se osećaš. To je loš način da živiš život, i ne pomaže mi, ne pomaže ekipi i ne pomaže energiji koja je potrebna timu“, dodao je fudbaler.

Reprezentacija Amerike je bila odlična u dosadašnjem toku Mundijala i iz teške grupe je uspela da se kvalifikuje u osminu finala gde sutra igra protiv Belgije, a kvota na Jenkije je 3,80.

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalBrazil2014Lendon Donovan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara