"Janošević"
"Janošević"

DOMAĆA PIJACA: Bivši mladi reprezentativac Gane u Borcu, golman Spartaka ide na probu u Dubai

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 12:49

Radnički iz Niša doveo dvojicu štopera

JanoševićZahuhtao se i prelazni rok u Srbiji. Nekadašnji mladi reprezentativac Gane Majkl Tavijah četvrto je pojačanje Borca. Igra na poziciji veznog igrača, ima 24 godine, a u srpski fudbal stiže iz bugarskog Haskova. Prethodno su u Borac stigli Ðuro Zec iz Donjeg Srema, Ivan Josović iz Javora i bivši omladinac Crvene zvezde Ognjen Ožegović, koji je prethodnu polusezonu proveo u Jagodini.

Uprava Spartaka iz Subotice izašla u susret prvom golmanu Spartaka Budimiru Janoševiću da napusti pripreme i ode na probu u Dubai na poziv jedne evropske ekipe. Očigledno da dobre odbrane u toku jesenjeg dela sezone nisu ostale nezapažene, a najčešće su za njega pitali Turci. Pošto su ostali samo sa jednim golmanom na pripremama u Ohridu, ekipi će se priključiti golman omladinske selekcije Dušan Rašeta.

Izabrane vesti

Dosadašnji igrač Donjeg Srema Nemanja Lakić-Pešić i Radoš Bulatović iz moldavske Dačije potpisali su šestomesečne ugovore sa Radničkim iz Niša. Radnički je tako, posle dolaska Strahinje Petrovića, Petra Đuričkovića, Milana Ćuluma i Nikole Ašćerića, angažovao i dvojicu štopera. Obojica igrača dolaze u Radnički kao slobodni igračio i već su se priključili ekipi na pripremama u Crnoj Gori.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaRadnički NišOgnjen OžegovićDomaća pijacaBudimir JanoševićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara