""
""

Doktorski nalaz: Miler je sjajan i kad pije šampanjac iz čizme!

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.16. | 14:40

„Džekova pobeda je jedina dobra stvar koja se desila, a ja sam napravio glupu grešku“, iskreno o sebi i Asenu priča Valentino Rosi

Crno i belo, jer za Valentina Rosija nema sredine. Ovoga puta motociklista Jamahe je morao da donese konačnu ocenu o trci u Asenu koja po njemu nije valjala baš ništa. Italijan je ocenio da je jedina svetla tačka na holandskoj pisti bio Džek Miler, a da su njegovi rezultati loši, čak nedostojni trenutne forme sa kojom je krenuo u pohod na osvajanje bodova!
„ Džekova pobeda je jedina dobra stvar koja se desila jer imamo sjajan odnos. Mnogo ga volim, svidelo mi se što je na podijumu pio šampanjac čizme. Srećan sam zbog njega, jer je zaslužio to posle povrede koju je imao na početku godine. Sjajan je momak i mislim da je mnogo talentovan“, kaže Rosi i dodaje kako njegovo veselje zbog neočekivane pobede Milera nema baš nikakve veze sa njegovim učinkom na koga je kao što se moglo videti poprilično kivan.

Izabrane vesti

U svom stilu Doktor dodaje par reči.
„ Šteta je jer smo imali šansu da ostvarimo dobar rezultat i osvojimo bodove u borbi za titulu. Po suvom afaltu sam imao dobar ritam, ali ni po kiši nije bilo loše. Odluka da se prekine trka je bila ispravna jer je na stazi bilo previše vode, a bilo je i veoma opasno. Motor mi je previše proklizavao i nisam mogao da vidim ništa ispred sebe. Napravio sam grešku, išao sam previše brzo, a stvari su mnogo gore kada ispred sebe imate motocikl koji vas zapljuskuje vodom. Mnogo sam jurio, mnogo sam hteo, ali je to bila glupa greška zbog koje mi je žao posebno zbog tima jer smo mogli da pobedimo“, otvoren je Rosi za priču o svojim greškama na stazi u Asenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpDžek Miller

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara