""
""

Dogovorili se Milan i Real: Kaka se vraća na San Siro!

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.13. | 13:25

Posle tri i po mučne godine u Madridu brazilski as se vraća među Rosonere, ostalo je još da sa Milanom dogovori lične uslove. Italijanski klub želi i Balotelija, ali to će ići mnogo teže

 

Izabrane vesti

Milimetri dele Rikija Kaku od velikog povratka u Milan! Na stadion San Siro gde je i zasijala njegova fudbalska zvezda, gde je osvojio Ligu šampiona i Zlatnu loptu. Posle tri i po mučne godine u Realu obeležene povredama i lošim tretmanom kod Žozea Murinja, brazilski as je na korak od prelaska u Milan, što je potvrdio i potpredsednik Adrijano Galijani.
“Sa Realom smo postigli dogovor, ali moramo da sredimo još neke neke ekonomske stvari, pa da bi se on vratio u Milan. Kakina ljubav prema ovom klubu nikada nije prestala. Ali, zakoni velikih brojeva su nas naterali da ga prodamo. Moramo da nađemo maguičnu formula da rešimo problem njegove plate i da ga vratimo u klub”

Što se tie dolaska Marija Balotelija, Galijani nije optimista, ali ne krije da ga žele…
 Baloteli nam je preskup, ali ćemo ipak pokušati da ga dovedemo. Cena je prevelika i ohladili su naš interes. Priče o dolasku Murinja su ultra naučna fantastika", poručio je Galijani.

Kakina plata u Realu je 10,5 miliona evra, što je ogromna cifra za Real. Brazilac je pristao na smanjenje plate na 7,5 miliona, ali izgleda da će morati još da popusti. Što se tiče dogovora sa Realom, još se ne zna da li je u pitanju transfer ili pozajmica.

 


tagovi

Adrijano GalijaniEngleskaEvropagatuzo i kakaItalijaMančester SitiMario BaloteliMilanPremijer ligaPrimeraReal MadridSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara