"Mladen Dodić"
"Mladen Dodić"

Dodić besan na sudiju Maja Vujovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.03.14. | 17:14

"Kod drugog gola Zvezde nije dozvolio našem igraču da uđe u igru", komentariše trener Jagodine, ali i čestita crveno-belima na zasluženoj pobedi

Mladen DodićLako, možda i lakše nego što se očekivalo Jagodina je položila koplja pred Crvenom zvezdom u jednom od dva derbija kola 17. kola Superlige. Mladen Dodić čestitao gostima iz Beograda na zasluženoj pobedi, ali ne može da se otme utisku da je možda moglo da bude i drugačije.

Da Zvezda, recimo, nije u 43. minutu dala taj gol za vođstvo od 2:0.
"Bio sam besan na sudiju (Maja Vujovića, prim.aut) jer je naš igrač kod drugog gola bio van terena i sudija nije dozvolio da odmah uđe u teren", rekao je Dodić.

Izabrane vesti

Međutim, time ne želi da umanju pobedu crveno-belih. Zasluženu, jer njegov tim, kako kaže, nije mogao protiv protivnika, vetra, ali i publike koja je sve vreme zdušno bodrila – goste?
"Najgori mogući scenario po nas. Primili smo lako prvi gol, koji je Zvezdi dao mirnoću, a drugi još više. Pokušali smo u drugom poluvremenu, ali nažalost i kad Zvezda igra kod nas ima 12. igrača u navijačima. Svi navijaju za našeg protivnika. Pritom, vremenski uslovi nisu dozvoljavali lepšu predstavu. Jak vetar je smetao i jednima i drugima. Bilo je previše nervoze i naša igra nije došla do izražaja", jasan je Dodić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMladen DodićMajo VujovićJagodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara