"Zvezdin tim protiv Lacija 2002. godine: Ranđelović, Vidić, Pjanović, Mladenović, Lalatović, Gvozdenović (stoje), Kovačević, Marković, Bošković, Dudić, Mrđa"
"Zvezdin tim protiv Lacija 2002. godine: Ranđelović, Vidić, Pjanović, Mladenović, Lalatović, Gvozdenović (stoje), Kovačević, Marković, Bošković, Dudić, Mrđa"

Dobro zna Kairat šta je Crvena zvezda! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 15:29

Bez obzira na veliku bojazan od narednog rivala, jasno je da kazahstanci više moraju da se plaše nekadašnjeg evropskog šampiona, nego on njih, ma u kakvom stanju on danas bio

Zvezdin tim protiv Lacija 2002. godine: Ranđelović, Vidić, Pjanović, Mladenović, Lalatović, Gvozdenović (stoje), Kovačević, Marković, Bošković, Dudić, Mrđa

Vest da je Crvena zvezda u prvom kolu kvalifikacija izvukla kazahstanski Kairat nije baš sa oduševljenjem dočekana među najvernijim pristalicama crveno-beli.

Izabrane vesti

Jednostavno, kazahstanski fudbal je u velikoj ekspanziji, a konktetno klub iz Almatija posluje prilično stabilno, dovodi kvalitetne strance i ima veliku želju da napravi kakav-takav iskorak na međunarodnoj sceni.

Ipak, bez obzira na veliku bojazan od narednog rivala, jasno je da kazahstanci više moraju da se plaše nekadašnjeg evropskog šampiona, nego on njih, ma u kakvom stanju on danas bio.

Upoznajte Kairat iz Almatija: Partizanov dželat na klupi, u odbrani dominira srpski div!

Kairat je pre 12 godina u kvalifikacijama za Kup UEFA imao priliku da se dobro upozna sa snagom Crvene zvezde. U dva meča izgubio je ukupnim rezultatom 5:0, a Zvezda je sav posao rešila u Almatiju, gde je slavila golovima Igora Bogdanovića i Dragana Mrđe.

U revanšu na Marakani crveno-beli su lagano slavili sa 3:0, a strelci su bili Gvozdenović, Pjanović i Krivokapić.

Zvezda je tog 29. avgusta 2002. godine nastupila u sastavu: Ranđelović - Marković, Dudić, Vidić, Lalatović - Bošković, Mladenović, Krivokapić, Gvozdenović - Pjanović, Bogavac.

Ovaj tim je je kasnije eliminisao Kjevo iz Verone, dok je u drugom kolu nesrećno eliminisan od Lacija.

(FOTO: MN press)


tagovi

Liga EvropeKup UEFAKairatFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara