""
""

Dobri igrači, ali skandal majstori: Ljajić i Ikardi umesto da slave golove, prozivali navijače (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | ned. 09.11.14. | 22:48

Roma ubedljiva, vratio se Strotman. Inter ostao bez pobede u 89. minutu, Vidić opet imao veče za zaborav, Handanoviću je nemoguće dati gol iz penala

Ako postoje dvojica fudbalera u Seriji A oko kojih se večito nadvija neka senka zbog ponašanja, onda su to Mauro Ikardi i Adem Ljajić. Posle odlaska Marija Balotelija, Ikardi i Ljajić su preuzeli tron skandal majstora.

Izabrane vesti

I večeras su pokazali tu crtu karaktera i umesto da se priča o njihovim golovima i majstorijama protiv Verone, odnosno Torina, više pažnje će privući njihove kontorverzne proslave golove u kojima su držali slovo navijačima.

Ljajić se posle tri meča vratio u prvu postavu Rome i potpuno opravdao poverenje trenera Garsije. Sa Totijem i Žervinjom je formirao napadačku oštricu koja je Romu nosila do ubedljive pobede nad Torinom od 3:0. Vučica je isklalila bes na Bikovima za sve neuspehe u poslednje vreme. Goleadu je otvorio Torosidis kada se ubacio iz drugog plana, da bi Sejdu Keita udarcem sa distance u 27. minutu prelomio pitanje pobednika. Sa njima dvojiciom, Roma već ima 11 različitih strelaca u Seriji A i to dovoljno govori o raznovrsnosti i kvalitetu Garsijinog tima.

Ipak, najlepši potez večeri je napravio Ljajić kada je u 65. minutu postigao apsolutno prelep gol i sa nekih 20 metara plasirao loptu u suprotan ugao Žileovog gola. Potez večeri! Međutim, Ljajić je gol proslavio tako što je stavio prst na usta i poručio navijačima koji ga kritikuju da ućute. Izazvao je žestoke reakcije publike na Olimpiku, a iskusniji siagrači su ga brže bolje opkolili i savetovali mu da prekine sa provokacijama.

Pored pobede, navijači Rome su večeras proslavili i povratak Kevina Strotmana na teren. Holanđanin se oporavio od povrede kolena i zaigrao posle osam meseci.

Istovremeno, Inter je po ko zna koji put ove sezone razočarao navijače, odigravši 2:2 sa Veronom. I to posle primljenog gola u 89. minutu! Navijači Intera polako gube strpljenje i sa Macarijem i sa igračima, a tek će biti besni zbog ponašanja kontroverznog Maura Ikardija.

Verona je najavila iznenađenje kada je veteran Luka Toni u 10. minutu iskoristio nepažnju Nemanje Vidića i zatresao mrežu Nerazura. Ipak, Mauro Ikardi je sa dva gola preokrenuo rezultat, pošto je u maniru rasnog strelca gospodario petercem Veroneza. Bili su to prvi golovi Intera iz igre posle tri meča u Seriji A. Međutim, Ikardi je verujući da je posao završen proslavio pogotke na identičan način kao Ljajić, ućutkujući navijače.

Interova kola su krenula niz brdo kada je Medel skrivio penal i isključenje u 51. minutru. Luka Toni je preuzeo ulogu izvođača najstrožije kazne, ali je Samir Handanović spasao Nerazure. Verovatno najbolji golman za skidanje penala na svetu je odbranio i treći udarac sa bele tačke od početka sezone. Tačnije, odbranio je svaki penal koji je dosuđen protiv Intera od starta šampionata!

Inter je čuvao prednost do samog finiša, ali nije uspeo da je sačuva. Supertalentovani Niko Lopez se sjajno ubacio iz drugog plana i iskoristio maesteralnu asistenciju petom Havijera Saviole. Vidić nije stigao da ga izblokira i Urugvajac je Interu uzeo dva boda iz džepa, a svoj tim spasao poraza…

 

 


tagovi

Adem LjajićEvropaHavijer SaviolaInterItalijaKevin StrotmanLuka ToniMauro IkardiNemanja VidićNiko LopezRomaSejdu KeitaSerija ATorinoVasilis TorosidisVerona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara