"Gabi u zagrljaju Simeonea"
"Gabi u zagrljaju Simeonea"

Dobar posao Atletika: Novi ugovor vernom sinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.07.14. | 17:12

Gabi ostaje na Kalderonu do 2017.

Gabi u zagrljaju SimeoneaPrvak Španije čuva svog najboljeg sina. Mada su klub već napustili Dijego Kosta i Tijago (Čelsi), David Vilja (prešao u Njujork, pa pozajmljen Melburnu), Dijego Ribas (Fenerbahče), nije baš sve tako crno za Atletiko Madrid. Jorgandžije su u petak objavile da je kapiten Gabi (30) potpisao novi ugovor koji će ga zadržati na stadionu Visente Kalderon do juna 2017. godine.

Pre njega to su učinili Huanfran i Koke, a uz izvestan ostanak Tiba Kurtoe, Mirande, Felipe Luisa, te dolaske Anhela Koree i najavljen angažman na pozajmicu Romelu Lukakua, argnetinski stručnjak Dijego Simeone opet bi trebalo da ima respektabilan tim.

Izabrane vesti

Uostalom, ovim potpisom možda je rešio jedan od glavnih problema, pošto je u minuloj sezoni Primere Gabi odigrao čak 984 pasa – unapred!
Ostvario mi se još jedan san. Dugo sam razmišljao o novom ugvoru, jer zaista želim da kreiram istoriju Atletika i pomognem timu. Zaista sam srećan“, rekao je posle potpisa Gabi, koji je u dva mandata odigrao 214 utakmica za Atletiko i postigao 27 golova.

(FOTO: Action images) 


tagovi

ŠpanijaPrimeraGabiEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara