""
""

Do Evrope tri putića...

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.01.14. | 16:53

Zoran Kostić beleži vrlo dobre igre u dresu Diošđera

Diošđer srpskog trenera, Tomislava Sivića i iskusnog veziste Zorana Kostića, priprema se za prolećni deo mađarskog prvenstva u kome želi da potvrdi dobre partije iz minule jeseni.
Zimujemo na visokom četvrtom mestu, dva boda manje od trećeplasiranog Đera. Ambicije su da ponovimo igre iz jesenjeg dela, ako može i bolje. U igri smo na sva tri fronta, ligi, kupu i Liga kupu. Zato se dobro spremamo, još uvek smo u Mađarskoj i visok sneg delimično remeti ritam rada. Deo treninga odrađujemo na veštačkoj travi, ali jedva čekamo odlazak u Tursku“, kaže Kostić za Mozzart sport.

Put u toplije krajeve planiran je za 5. Februar.
„U Turskoj ćemo odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, rivali su Astana, Valerenga, Hang Žu... Prva zvanična utakmica na programu je 26. februara kad igramo Liga kup sa Mezokovešom. Jedva čekamo početak takmičenja, u prvom kolu igramo protiv lidera Debrecina. Osim njega, favoriti su Videoton, Đer, Ferencvaroš, ali i naša ekipa. Probaćemo da svima pomrsimo račune“.

Izabrane vesti

Kostić je ugovorom vezan za Diošđer do leta.
Za sad ništa ne bih menjao, videćemo kakvi su dalji planovi, zavisiće od prolećnih igara i rezultata. Ukoliko izborimo plasman u Evropu sigurno će doći do produžetka saradnje“.

Borba za opstanak u mađarskoj eliti takođe će biti interesantna.
Više je konkurenata za ispadanje, ali znam da se Kapošvar, našeg Bojana Pavlovića, opasno pojačao. Biće zanimljivo“, zaključio je Kostić.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Zoran Kostićmeđunarodni fudbalDiošđer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara