"Radnički"
"Radnički"

Disciplinska komisija FSS-a: Predsednik Radničkog suspendovan na četiri meseca

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.13. | 16:16

Darko Bulatović kažnjen zbog nesportskog ponašanja prema sudijama na meču sa OFK Beogradom. Na tapetu i bivši drugi čovek Nišlija Zoran Banković, kao i trener Vojvodine Marko Nikolić

RadničkiDisciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije održala je sastanak na kome su analizirani događaji sa odložene utakmice 6. kola Jelen Superlige, u kojoj su se u Nišu sastali Radnički i Vojvodina (1:1).

Na osnovu prispelih izveštaja delegata, šestorice sudija i komesara za takmičenje Zajednice klubova Superlige, a zbog neovlašćenog boravka u restriktivnom prostoru i nesportskog ponašanja prema sudijama u poluvremenu pomenute utakmice, suspendovan je Zoran Banković, nekadašnji potpredsednik niškog Radničkog, i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak. U okviru toga, Banković mora da dostavi pisano izjašnjenje.

Zatraženo je izjašnjenje od FK Radnički iz Niša zbog ulaska Zorana Bankovića u restriktivni prostor i njegovog ponašanja.

Takođe je zatraženo izjašnjenje od Marka Nikolića, trenera Vojvodine, zbog nesportskog ponašanja prema delegatu u poluvremenu ove utakmice.

Darku Bulatoviću, predsedniku Radničkog iz Niša, izrečena je kazna zabrane vršenja funkcije predsednika kluba u trajanju od četiri meseca, a zbog ulaska u restriktivni prostor i nesportskog ponašanja prema sudiji za vreme i posle utakmice sa OFK Beogradom, odigrane 14. septembra 2013. u Beogradu.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Darko BulatovićMarko NikolićRadnički NišSuperligaFK VojvodinaZoran Banković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara