""
""

Direktno nogom u glavu - ni žuti karton! To je to „muško“ suđenje u Premijer ligi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.12.16. | 16:45

Stravičan start Nila Tejlora nad Kajlom Vokerom

Često se na račin engleskih sudija sipaju pohvalni komenatri kako oni „umeju da puste igru“, kako „ne seckaju“, kako „se na Ostrvu igra muški“... Često to i ima smisla. Ali nekada posledice mogu da budu strašne jer najbrutalnije startove gledamo upravo na Ostrvu.

Izabrane vesti

Zahvaljujući tim kriterijumima, situacija često izmiče kontroli, a igrači prelaze granicu i brutalno ulaze u duelu sa rivalima što se ponekad završava teškim povredama. Prava sreća je to posle jednog takvog divljačkog starta danas, Totenhemov bek Kajl Voker nije doživeo težu, da ne kažemo kobnu povredu.

Na meču Totenhema i Svonsija, Voker i gostujući bek Nil Tejlor su u istom trenutku krenuli na ničiju loptu. Voker je na vreme spustio nogu, Tejlor nije već je direktno otvorenim stopalom udario u glavu engleskog reprezentativca! Prizor je bio stravičan, igrači su poečli da se hvataju za glavu (samo je Van der Horn tražio faul za Svonsi?!), Voker je ostao na zemlji da se previja od bolova, a čak je i Tejlor bio zgrožen onim što je uradio...

Kako je reagovao sudija Džonatan Mos? Umesto da pokaže direktan crveni karton Tejloru za nešto što se u fudbalu ne radi, on je nešto objašnjavao i glumio velikog mirotvorca. Nije čak pokazao ni žuti Tejloru!

Posle nekoliko minuta lekarskog tertmana, Voker se vratio na teren sa rasekotinom na čelu. Može da bude srećan kako je prošao... A Mos i drugi „delioci pravde“ bi trebalo da se zamisle šta rade. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaNil TejlorKajl VokerEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara