"Žoao Mutinjo"
"Žoao Mutinjo"

Dilema na San Siru: Milanu ponuđen Mutinjo, ali Montela hoće mlađeg

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.08.16. | 10:13

Rosoneri razmatraju opciju sa vezistom Monaka

Žoao Mutinjo

Milan je u potrazi za centralnim vezistom, a nekoliko zanimljivih imena isplivalo je u poslednjih 24 časa. Prema navodima dobro obaveštenog italijanskog novinara Đanluke Di Marcija, Rosonerima je ponuđen iskusni Portugalac Žoao Mutinjo (30).

Izabrane vesti

Član šampionske generacije koja je pre mesec dana osvojila Evropsko prvenstvo u Francuskoj, predložen je slavnom klubu kao potencijalno pojačanje od strane superagenta Žorža Mendeša, koji inače ima dobre odnose sa novim kineskim gazdama Milana.

Vezista Monaka je, dakle ponuđen Milanu, ali trener Vinćenco Montela se još uvek ne izjašnjava oko ovog predloga, što se ne sviđa fudbaleru, jer se prelazni rok završava za 12 dana. Razlog zbog kojeg se kormilar Rosonera premišlja je činjenica da želi talentovanog Argentinca Leandra Paredesa, radije nego iskusnog Mutinja.

Mladi vezista (22), koji je ponikao u Boki Juniors, protekle sezone je nastupao vrlo dobro za Empoli kao pozajmljeni igrač Rome, a ovog leta nalazi se na meti nekoliko velikih evropskih klubova. Lester, Juventus i Liverpul se takođe interesuju za Paredesa, ali se Milanu trenutno daju najveće šanse da ga angažuje pre svega jer su preostala tri rivala popunjeni na pozicijama centralnih veznih fudbalera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoao MutinjoTransferiSerija ARomaMonakoMilanletnji prelazni rok 2016Leandro ParedesItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara