""
""

Deset fudbalera Partizana ide u hiperbaričnu komoru pred put u Rumuniju, Bandalovski miruje sedam dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.15. | 10:46

Jovan Trnić novo ime na spisku licenciranih igrača crno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Jagodina je pregažena i brzo arhivirana, počela je „operacija Steaua“. Partizanovi fudbaleri će pred put za Bukurešt, gde ih u sredu čeka prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pre treninga zakazanog za večernje sate u Sportskom centru  „Zemunelo“ imati još jednu obavezu. Sve u cilju što adekvatnije pripreme za duel sa rumunskim prvakom.
Pred put u Rumuniju desetak igrača bi trebalo da ode do hiperbarične komore na Banjici, kako bi se osvežili i pripremili za zgusnut raspored takmičenja. Radi se o metodi gde se čist kiseonik ubacuje u tkivo pod pritiskom, a kasnije manifestuje izuzetnom potrošnjom tokom napora“, objasnio je dr Ilija Rosić, lekar u stručnom štabu Partizana, a prenosi Sport.

Crno-beli imaju samo jedan kadrovski problem uoči novog evropskog izazova, s obzirom da zbog povrede zarađene posle pola sata prvenstvenog meča sa Jagodinom trener Zoran Milinković ne može da računa na bugarskog reprezentativca Ivana Bandalovskog.
Uradili smo ultrazvučni snimak povrede i ustanovili da postoji malo oštećenje vlakana, zbog kojeg će Ivan mirovati narednu sedmicu. Ništa nije strašno, međutim, ne želimo da rizikujemo o kakvoj god povredi je reč“, dodao je Rosić.

Izabrane vesti

Inače, spisak licenciranih igrača na koje prvak Srbije računa za takmičenja pod okriljem UEFA je promenjen za jedno ime. Golman Milan Lukač, koji je bio prijavljen za dvomeč sa Dilom Gori je izbrisan jer je u međuvremenu pronašao inostrani angažman (turski Ahisar), a njegovo mesto popunio je mladi Jovan Trnić, koji je posle staža u Teleoptiku priključen prvom timu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLiga šampionaJovan TrnićIvan Bandalovskiilija rosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara