""
""

Delije, požurite, sezonske karte prodavaće se još do utorka!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.13. | 15:38

Prodaja pojedinačnih ulaznica za meč trećeg kola Evrolige s Panatinaikosom počeće od srede u 10 časova

Iz sedišta KK Crvena zvezda stiglo je vrlo važno obaveštenje za sve navijače koji žele da kupe sezonsku kartu – godišnje ulaznice prodavaće se još samo do utorka, a nakon toga će biti obustavljena. Na raspolaganju je ostao ograničen broj godišnjih karata, pa čelnici kluba sa Malog Kalemegdana pozivaju one koji žele da pribave pretplatnu kartu da iskoriste lepo vreme i rezervišu svoje mesto za sve utakmice koje će crveno-beli košarkaši igrati kao domaćini.

I zamena sezonskih ulaznica za tribine vršiće se do 29. oktobra pa crveno-beli apeluju na sve one koji to još nisu učinili da na vreme izvrše zamenu kako ne bi imali problema na ulazima sa očitavanjem bar koda.

Izabrane vesti

Podsećamo i da se zamena sezonskih karata za tribine kao i kupovina pretplatnih ulaznica zaključno sa utorkom može izvršiti na biletarnici Eventim-a u TC Ušće.

Takođe vrlo važno obaveštenje za sve one koji žele da bodre svoje miljenike na meču trećeg kola D grupe Evrolige sa Panatinaikosom – pojedinačne karte za utakmicu prodavaće se od srede 30. oktobra, od 10 časova.

Karte za ovaj meč moći će da se kupe na svim prodajnim mestima Eventim-a, a cene kao i sve detaljnije informacije od utorka će biti dostupne.

Utakmica sa Panatinaikosom zakazana je za petak u dvorani Pionir sa početkom u 20 sati i 30 minuta.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdasezonske ulazniceSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara