"Vladimir Savićević"
"Vladimir Savićević"

Dejov sin traži angažman u Italiji, a u Petrovcu ga čekaju raširenih ruku (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.01.15. | 22:40

Vladimir Savićević nikako da izađe iz senke uspešnog oca

Vladimir SavićevićMalo je onih sinova koji su uspeli da izađu iz senke oca i naprave iole sličnu karijeru. Pogotovo kada je u pitanju bivša SFRJ. Dejan Savićević je sa Crvenom zvezdom i Milanom osvojio Evropu, međutim, njegov 25-godišnji sin Vladimir Savićević i dalje pokušava da pronađe svoje mesto pod suncem.

Doskorašnji dugogogodišnji ofanzivni vezista Mladosti trenutno se nalazi u Italiji, gde je u potrazi za angažmanom, a ukoliko to propadne karijeru će nastaviti u stabilnom Petrovcu.
“Jedino se trudim da budem Vladimir, ali u Crnoj Gori uvek ću biti Dejanov sin. Ponosan sam na mog oca, ali verujte mi da nije uopšte lako. Iako odigram veoma dobro, uvek čujem komentare da nisam dobar kao što je bio moj otac. Znam to vrlo dobro. Znam da ne mogu da budem dobar kao moj otac, ali daću sve od sebe da mu se približim koliko god je to moguće”, rekao je svojevremeno Savićević junior.

Izabrane vesti

U Petrovcu ga čekaju raširenih ruku, jer smatraju da bi uz Kneževića napad bio efikasniji, a samim tim i cilj - ulazak u finale Kupa Crne Gore – svakako realniji.  

(FOTO: Screenshot/Youtube)


tagovi

PetrovacEvropaDejan SavićevićCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara