""
""

DEFINITIVNO: Dilan Enis u Crvenoj zvezdi!

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.12.17. | 19:17

Potvrdila Crvena zvezda

Dilan Enis u Crvenoj zvezdi - definitivno je! 

Izabrane vesti

Kao što smo i pisali, najbolji Megin igrač u dosadašnjem delu sezone karijeru nastavlja na Malom Kalemegdanu. Enis je sa aktuelnim šampionom potpisao ugovor na dve i po godine. 

Vest o Enisovom prelasku u crveno-bele potvrdili su njegov agent Miško Ražnatović i trener Mega Bemaksa Dejan Milojević na konferenciji za novinare u Laktašima, odmah pošto je tim iz Sremske Mitrovice savladao Igokeu. On je otkrio da je Enis odigrao poslednju utakmicu u dresu Mege, što znači da će se uskoro priključiti crveno-belima. Nedugo zatim oglasila se i Crvena zvezda zvaničnim saopštenjem. 

I glava i rep

Papirološki transfer će biti završen u utorak, kada počinje trodnevni prelazni rok, otvoren za transfere igrača iz jednog u drugi klub regionalnog takmičenja. 

Enis je meč sa Igokeom završio sa 11 poena, sedam asistencija i po tri skoka i ukradene lopte. Ove sezone Enis beleži 18 poena, četiri skoka, šest asistencija i dve ukradene lopte po utakmici. 

Dilan Enis je prvenstveno plejmejker, ali se zbog svoje fizičke građe i dobrog šuta podjednako kvalitetno snalazi i kao bek šuter. Polivalentan je košaršaš, koji godinama unazad radi na tome da koristi svoje fizikalije protiv inferiornijih plejmejkera, a s obzirom na to da njegova igra ima više dimenzija, biće prava pomoć Tejloru Ročestiju i Džejmsu Feldinu

(FOTO: MN press)


tagovi

FK Crvena zvezdaJadranska ligaMega Leks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara