Deandre Ejton stiže u Finiks!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 10:20

Potvrdili i Sansi

Supertalentovani centar Arizone Deandre Ejton imaće danas probni trening sa Finiks Sansima, objavljeno je na zvaničnom sajtu NBA lige preko tima iz Arizone!

Momak koga kritičari vide kao sledećeg prvog pika na NBA draftu imaće priliku da potpuno sam radi sa trenerima Finiksa, koji će tako najbolje moći da donesu odluku o tome da li je baš on vredan da bude na vrhu liste. 

Izabrane vesti

Podsetimo, mesecima unazad traje debata na temu prvog pika na ovogodišnjem NBA draftu. I dok praktično najveći deo Evrope glasa za Luku Dončića, s druge strane Atlantika stiže uverenje da će na najvećoj košarkaškoj lutriji krajem juna prvi biti izabran upravo - Deandre Ejton. Finiks će, gotovo je sigurno, propustiti Dončića zbog dobre popunjenosti na spoljnim pozicijama i biraće najtraženijeg mladog centra van NBA lige. 

Deandre Ejton iza sebe ima strašnu sezonu u kojoj je za gotovo 34 minuta u igri beležio prosečno dabl-dabl sa 20 poena i 12 skokova! Uz to ima i po dve blokade i asistencije, te jednu ukradenu loptu po utakmici. Ipak, Arizona je doživela šokantni brodolom na startu Martovskog ludila, uprkos tome što je ovaj prestižni univerzitet bio viđen u krugu glavnih kandidata za titulu. 

Foto: Action Images


tagovi

Finiks SansDeandre EjtonNBA draft

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara