""
""

De Laurentis uzvraća udarac: Juve, hoću Klaudija! A da li Markizio hoće da menja klub?

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.05.17. | 12:16

Cena - 30.000.000 evra

Ozbiljan udarac zadao je Juventus Napoliju kad je prošlog leta kupio Gonzala Iguaina, a kako sad stvari stoje gazda kluba sa juga Italije želi da uzvrati udarac šampionu i pod Vezuv dovede - Klaudija Markizija!

Planove Napolitanaca otkrio je nekadašnji kapiten ovog kluba Frančesko Montervino, koji je sredinom 90-ih šest sezona nosio plavi dres.
Aurelio De Laurentis želi da obezbedi veliko pojačanje treneru Mauriciju Sariju. Čak je pre desetak dana pričao sa ljudima iz Juventusa da dovede Markizija u Napulj. Gazda ga veoma ceni“, predočio je Montervino za lokalni Kanal 9.

Izabrane vesti

Napoli će pokušati da odigra na krartu činjenice da Klaudio Markizio nije standardan u Juventusu. Njegove pozicije na sredini terena pokrivaju Miralem Pjanić i Semi Kedira, tek ukoliko je neko od njih dvojice povređen ili kažnjen Masimilijano Alegri ubacije u igri 30-godišnjeg Markizija.

S druge strane, valja imati na umu da je Juve nedavno odbio ponudu Čelsija vrednu 20.000.000 evra, jer svog igrača vrednuje 30.000.000, a na kraju krajeva, pitanje je da li u Torinu žele da pojačavaju konkurente za trofeje, kao i da li sam Markizio ima nameru da menja klub. Podsetimo, u Juventusu je proveo celu karijeru, izuzimajući jednu sezonu kad je igrao na pozajmici u Empoliju.

(FOTO: Action images)


tagovi

Aurelio De LaurentisEvropaItalijaJuventusKlaudio MarkizioNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara