"Razočarani Frenk de Bur"
"Razočarani Frenk de Bur"

De Bur: Sramotni anti-fudbal Milana!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.12.13. | 18:50

U Amsterdamu besni, tvrde da su bili dva puta bolji od Rosonera, ali da su sudije Italijanima previše tolerisale

Razočarani Frenk de BurBes je zahvatio svlačionicu Ajaksa u kojem ne mogu da prežale eliminaciju iz Lige šampiona posle remija bez golova na gostovanju kod Milana na koncu grupne faze takmičenja. Neki će reći: "Što se žalite kad ste od 22. minuta imali igrača više na terenu?", ali trener Kopljanika Frenk De Bur smatra da u praksi nije sve bilo tako idilično kako se čini na prvi pogled.

Prema njegovom shvatanju, naime, utakmica je trajala znatno kraće no što je trebalo, ali je sudija Hauard Veb domaćima tolerisao previše.
"UEFA stalno priča o poštovanju, a nas su ignorisali i dečaci koji dodaju lopte. Odugovlačili su celih 20 minuta, a sudijska nadoknada je trajala samo pet.  Sramota", grmeo je De Bur.

Izabrane vesti

I zaista, Ajaks ima za čim da žali. Uputio je čak 25 šuteva ka protivničkom golu što se Milanu nije desilo nikada pre u Ligi šampiona. Iako su Rosoneri, donekle razumljivo zbog igrača manje, parkirali autobus pred gol Kristijana Abijatija.
"Anti-fudbal je pobedio. Milan je celu utakmicu igrao sa 10 igrača leđima naslonjenih na kazneni prostor. Ponosam sam na to kako su se moji igrači borili, bili su dva put bolji od rivala. Ali, nisu znali kako protiv pozorišnih trikova Milana. Iskusan je to tim, a sudija im je sve dozvoljavao. I nije to u nikakvoj vezi sa crvenim kartonom. Crveni je crveni. Trebalo je da ga dobije i Mario Baloteli kad je udario Dejlija Blinda. Nije uopšte gađao loptu. Sudija je, ipak, dozvolio da mu utakmica izmakne iz kontrole. Milanov golman je svaki put loptu u igru ubacio posle minuta odugovlačenja", neutešan je De Bur.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AjaksEvropaFrenk De BurLiga šampionaMilan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara