"Dante"
"Dante"

Dante: Samo savršenstvo vodi preko Juventusa

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.03.13. | 11:21

"Moraćemo da odigramo bez greške", tvrdi Brazilac iz Bajerna

 

DanteDefanzivac minhenskog Bajerna Dante rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra "perfektno" protiv Juventusa ako želi da se plasira u polufinale Lige šampiona.
"Moramo da odigramo bez greške, pre svega na našoj Alijanc areni. Važno je da u tom meču napravimo što bolji rezultat kako bi nam bilo lakše u revanšu u Torinu. Očekujem veoma težak dvomeč i pravu bitku na terenu", kazao je Dante nemačkim medijima.

On je podsetio da Juventus trenutno igra veoma dobro i da na golu ima jednog od najboljih čuvara mreže na svetu Ðanluiđija Bufona.
"Tu je i sjajna odbrana koju čine Barzalji, Bonući i Kjelini. Sredinom terena gospodare Andrea Pirlo i Klaudio Markizio. Čeka nas težak posao", istakao je brazilski internacionalac.

Prvi četvrtfinalni duel dva evropska fudbalska giganta igra se 2. aprila u Minhenu, a revanš je osam dana kasnije u Torinu. Obe ekipe trenutno ubedljivo vode u nacionalnom šampionatima. Bajern u Bundesligi ima 20 bodova više od Borusije Dortmund, a Juventus devet bodova više od Napolija u Seriji A.

Izabrane vesti

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhendanteEvropaLiga šampionaNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara