""
""

Dangubić: Tražićemo svoju šansu za pobedu

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.11.17. | 12:41

Crveno-beli fokusirani na meče sa Unikahom

Povratak Nemanje Dangubića nakon povrede omogućio je treneru Crvene zvezde Dušanu Alimpijeviću znatno veću komociju prilikom rotiranja ekipe u zgusnutom rasporedu izuzetno važnih utakmica.

Izabrane vesti

Takođe, iskustvo koje krilo crveno-belih ima u Evroligi izuzetno je značajno u okršajima kakav je ovaj naredni protiv Malage (20.45).
„Imali smo dva dana da se pripremimo za ovu utakmicu, jer smo bili fokusirani na meč u ABA ligi. Veoma teško gostovanje, krenuli su u novu sezonu Evrolige velikom pobedom, nakon toga su imali mali pad. Sigurno da žele na svom terenu da dokažu da su podigli formu. Imamo isti skor 2-3, mi želimo da odigramo dobru, kvalitetnu utakmicu, tražićemo svoju šansu da dođemo do bodova. Unikaha je ekipa koja igra u jakom tempu, i to želimo i moramo da sprečimo, taj visok ritam koji diktiraju, tranziciju sa dobrim spoljnim igračima, na prvom mestu tu mislim na Nemanju Nedovića, koji u napadu i poenterski igra jako dobro“, rekao je Dangubić.

KVOTE ZA UTAKMICU UNIKAHA – CRVENA ZVEZDA

Sličnog mišljenja je i snažni krilni centar Nikola Jovanović.
Prvi cilj je bio da se oporavimo nakon važne utakmice u ABA ligi, jer nas je čekao i težak put preko Pariza gde smo proveli ceo jedan dan, u sredu. Ipak, imaćemo dovoljno vremena da odradimo nekoliko dobrih treninga i pripremimo se za Malagu. Ekipu Unikahe predvodi odlična bekovska linija koja daje ton igri tog tima, Mekalum i Nedović. Tamo je dosta naših igrača, popunjeni su na svim pozicijama, i sigurno da je ova utakmica veliki izazov za nas, jer želimo da odigramo dobro u Španiji“, rekao je Jovanović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaNemanja DangubićNikola Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara