"Ivanović u duelu sa Rakitićem"
"Ivanović u duelu sa Rakitićem"

Dan posle Hrvata: Smešno je, ali napredujemo!

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.09.13. | 09:07

''Ovo je korak napred za nas, do sad sa ovakvim ekipama nismo uspevali ni nerešeno da igramo'', rekao je Neven Subotić, dok kapiten Ivanović pominje kritičnih 15 minuta, a golman Stojković dodaje da je više očekivao od Kockastih

Ivanović u duelu sa RakitićemPotvrđeno je i matematički da srpski fudbaleri neće videti Brazil, ali su posle prvog remija na našoj travi u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo složni u oceni da ćemo ovdašnji ljubitelji sporta gledati dobru reprezentaciju u – budućnosti.

Za sada, možemo samo da konstatujemo kako po nekoj ustaljenoj matrici, Orlovi dobro polete, onda he protivnik prizemlji, mada ako ima dobrih detalja iz meča sa Hrvatskom – a ima ih – onda im se mora čestitati što su makar remi izborili sa osmom reprezentacijom na FIFA rang listi (1:1).
''Ostaje žal za boljim rezultatom, odigrali smo jako dobro, na trenutke iznad svojih mogućnosti, ali mlada smo ekipa i na nama je da u narednom periodu ispravimo nedostatke. Hvratska je došla u Beograd da se brani i nije bilo lako proći njihovu odbranu'', konstatovao je kapiten naše selekcije Branislav Ivanović.

Izabrane vesti

On je saglasan da gol Mandžukića nije smeo da se desi. Bar ne na onakav način, iz prvog, kasnije će se ispostaviti i jedinog šuta Vatrenih ka Vladimiru Stojkoviću.
''Tačno je, pomalo i apsurdno, ali to već treći, četvrti meč odigramo dobro, a onda usledi deset ili 15 kritičnih minuta. To je stvar koncentaracje, uigravanja'', dodao je Ivanović.

Njegov kolega iz odbrane, Neven Subotić ne pridaje veliki značaj detalju iz 53. minuta, kad smo upali u minus.
''I najlošija ekipa sveta će jednom da ti šutne na gol za 90 minuta, a Hrvati svakako ne spadaju u tu grupu. Naprotiv, vrlo su dobra selekcija''.

Na pitanje da prokomentariše kompletnu igru našeg tima štoper Borusije iz Dortmunda je uzvratio zanimljivom konstatacijom:
''Smešno, smešno... Nismo pobedili, ni izgubili, zato nisam ni prezadovoljan, ni razočaran. Ovo je korak napred za nas. Do sad sa ovakvim ekipama nismo uspevali ni nerešeno da igramo. Hteli smo, ali jednostavno, nismo mogli''.

Vladimir Stojković ne priznaje Vatrenima da su odskočili kao što se da primetiti da pogledom na tabeli kvalifikacione Grupe A.
''Znali smo da će se Hrvati zatvoriti i igrati tvrdo, ali smo pokazali da smo bolji. Oni su nam iz prve šanse dali gol. Više sam očekivao od njih'', rekao je golman Srbije.

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

Branislav Ivanovićmarakana 2013Neven Subotićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara