""
""

Dajer besni zbog Ererinog lakta: Vidimo se uskoro!

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.11.16. | 10:19

Fudbaleri Totetnhema i Mančester Junajteda u ozbiljnom sukobu

Erik Dajer je besan otišao sinoć s Vemblija, a nema sumnje da će biti zanimljivo narednih nedelja u Premijer ligi nakon što se zakačio sa Anderom Ererom. Problem je ispao oko spornog starta Španca tokom prijateljskog meča s Gordim Albionom (2:2) jer defanzivac Totenhema smatra da ga je namerno udario laktom.

Izabrane vesti

Iako Erera negira da je nesportski udario rivala, Dajer je rezigniran.
„Mislim da je svima jasno šta je uradio, a ja posledice toga i dalje osćeam na obrazu. Dodao sam pas saigraču, a on je zakasnio i udario me laktom po licu. Zaista ne vidim razlog za takav potez. Glupo je, po mom mišljenju. Znam šta je uradio, i ne volim te stvari. Ne smeta mi kada saplićemo jedni druge jer je to fudbal, ali lakat u lice je prljava igra i to nikome ne treba“, ističe Dajer.

Defanzivac Pevaca ne traži izvinjenje.
„Ne treba mi njegovo izvinjenje. Videćemo se uskoro… Može da se desi lakat u glavu tokom borbe, ali iskreno mi nije jasno zašto je to uradio sinoć kada nije bilo potrebe. Zato sam besan, bilo je čudno i ne baš lepo s njegove strane“, zaključio je Dajer.

Mančester Junajted i Totenhem sastaju se u decembru u okviru Premijer lige. 

(FOTO: Action Images)  


tagovi

reprezentativni fudbalFudbalska reprezentacija Španijereprezentacija EngleskePremijer ligameđunarodni fudbalErik DajerEngleskaAnder Erera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara