"Paninijev albim iz 1987."
"Paninijev albim iz 1987."

Da, moguće je: Falkao i Rodrigez igrali su za isti tim i pre 27 godina (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.12.14. | 10:19

Očevi sadašnjih zvezda kolumbijske reprezentacije zajedno nosili dres Deportest Tolime, a njihovi sinovi sve do ovog leta bili nerazdvojni

Paninijev albim iz 1987.Danas su uzdanice kolumbijske reprezentacije, a malo je poznata činjenica da se prijateljstvo Hamesa Rodrigeza i Radamela Falkaa prenelo sa kolena na koleno.

Naime, očevi današnjih zvezda svetskog fudbala Hames Rodrigez senior i Radamel Enrike Garsija igrali su zajedno pre 27 godina, u dresu kolumbijske ekipe Deportes Tolima, što je dokumentovano u Paninijevom albumu za samolepljive sličice iz 1987.

Izabrane vesti

Na treningu KolumbijeOno što je posebno zanimljivo jeste da se sve do ovog leta njihovi sinovi nisu odvajali, pošto su zajedno igrali za reprezentaciju Kolumbije, Porto i Monako, da bi Radamela put odveo u Englesku, gde je obukao dres Mančester junajteda, a Hames je posle sjajnih partija na Mundijalu promovisan u najveće pojačanje Real Madrida.

Iz MonakaNe zaboravite da se čak pominjala mogućnost da upravo Radamel Falkao zameni Karima Benzemu u špicu Kraljevskog kluba, a imajući u vidu da je u Mančesteru „samo“ na pozajmici ne bi predstavljalo iznenađenje ukoliko im se putevi ukrste u nekim od predstojećih prelaznih rokova.

Nerazdvojni i u PortuBaš kao i njihovim roditeljima pre 27 godina.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaHames RodrigezPaniniPremijer ligaPrimeraRadamel FalkaoReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara