""
""

Da li Žinola zna nešto više: Murinjo i Ronaldo će doći u PSŽ!

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.11.15. | 20:34

“Vidim Ronalda u Parizu sledeće godine. PSŽ ima dovoljno novca i može da uđe u borbu za trofej u Ligi šampiona. Znam da vlasnici kluba žele da dovedu Ronalda bez obzira na cenu“, rekao je Žinola francuskim medijima

Legendarni francuski fudbaler David Žinola rekao je ono što će većini navijača Pari Sen Žermena predstavljati pravu muziku za uši – Žoze Murinjo i Kristijano Ronaldo pojačaće klub sa Parka prinčeva.

Izabrane vesti

Ronaldova budućnost prethodnih nedelja bila je jedna od glavnih tema u španskim medijima, koji su naveli da postoji mogućnost da Portugalac napusti Real na kraju sezone. PSŽ se, inače, odavno interesuje za Ronaldove usluge.
“Vidim Ronalda u Parizu sledeće godine. PSŽ ima dovoljno novca i može da uđe u borbu za trofej u Ligi šampiona. Znam da vlasnici kluba žele da dovedu Ronalda bez obzira na cenu“, rekao je Žinola francuskim medijima.

Kada je u pitanju Žoze Murinjo, portugalski stručnjak nalazi se pred otkazom u Čelsiju koji igra očajno i ne liči na šampiona Engleske od prošle sezone.

Pored Murinja koji je prvi na listi želja za trenera, kako navode mediji u Francuskoj, tu su još Pep Gvardiola i Arsen Venger.
“Naravno da mogu da zamislim Murinja na klupi PSŽ-a već sledeće sezone. U svakom slučaju, mislim da ćemo narednih godina gledati mnogo Portugalaca u Parizu“, zaključio je Murinjo.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPari Sen ŽermenLiga šampionaLiga 1Kristijano RonaldoFrancuskaDavid Žinola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara