"Iker Kasiljas"
"Iker Kasiljas"

Da li je i Anćeloti otpisao Kasiljasa: Braniće u Superkupu, a za kasnije ćemo videti...

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.08.14. | 14:07

Legendarni golman na udaru španske javnosti...

Iker KasiljasNova sezona još uvek nije zvanično ni počela, a u madridskom Realu već je upaljena crvena lampica! Posle vrlo loših izdanja na Internacionalnom kupu šampiona, igranom u SAD, i tri uzastopna poraza, svima u klubu postalo je jasno da nešto mora da se menja. Podhitno!

A, sve se ponovo obrušilo na kapitena Ikera Kasiljasa! Jutro posle ubedljivog poraza od Mančester junajteda, mediji na Pirinejima uglas su iskritikovali legendarnog čuvara mreže, kojem poslednjih godina gotovo da ništa ne polazi za rukom... Španski mediji iskusnom Špancu zameraju na lošim partijama koje pruža, a naglašavaju da je protiv Đavola mogao daleko bolje da reaguje u situacijama kod primljenih pogodaka...

Izabrane vesti

Da situacija bude još gora, izgleda da će naredni Realov meč, u Superkupu Evrope sa Seviljom, biti jedan od poslednjih kao standardnog čuvara mreže. Ovo je potvrdio i trener Karlo Anćeloti sledećom izjavom:
"Braniće u Superkupu, a za kasnije ćemo videti", kratko je prokomentarisao Karleto

Čini se da bi i u tom meču, koji je na programu 12. avgusta, Kasiljas izvisio da je u klub stigao Kejlor Navas, čija se potvrda transfera očekuje tokom naredne nedelje. S druge strane, kao što je najavljeno, Dijego Lopez napušta Kraljevski klub i uskoro bi trebalo da pređe u Monako. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Real MadridPrimeraŠpanijaKejlor NavasKarlo AnćelotiIker KasiljasEvropaDijego Lopez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara