Nebojša Jovović
Nebojša Jovović

Da je Nebojša ranije došao...

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.04.18. | 11:04

...Al Fajsali bi se garantovano borio za titulu prvaka Jordana

Još samo teorija je ostala Al Fajsaliju da proba da odbrani krunu u Jordanu. Najveći rival Al Vihdat je devet bodova daleko, ali ima meč više na tri runde pre kraja prvenstva. Međutim, kako je sezona tekla mora se priznati da je završnica branioca titule izvrsna. Oko Nove godine i dolaska crnogorskog stratega Nebojše Jovovića čak i druga pozicija koja vodi u AFC kup delovala je prilično daleko, dok je sada vrlo realna.

Al Fajsali danas ima priliku da se upravo dokopa vicešampionske pozicije, ali mu za to treba pobeda u meču zaostalog 17. kola protiv Al Huseina na svom stadionu. Napadači sa severa, kako glasi nadimak ovog tima, skupo su prodali kožu ove sezone protiv Šefova iz Amana. Najpre su izbacili Al Fajsali iz Šilds kupa, a potom u prvenstvu izborili remi kod kuće.

Izabrane vesti

Ipak, forma je sada potpuno na strani Jovovićevih pulena, koji su slavili na četiri prethodna meča u ligi, dok Al Husein nije zatresao mrežu na sedam od proteklih devet utakmica. Sa druge strane, najtrofejniji klub u zemlji nije primio gol na šest od poslednjih devet duela. Jedinica je izvesna.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:30 3681 JOR 1 Al Faisaly A. - AL Hussein ki 1 1,80
Ukupna kvota1,80

JORDAN 1 - 17. KOLO (ZAOSTALI MEČEVI)

Nedelja
18.30: (1,80) Al Fajsali (3,30) Al Husein (4,50)

Ponedeljak
18.30: (3,50) Al Ahli (3,15) Al Džazira (2,10)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeNebojša JovovićAl Fajsali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara