""
""

Čuka ostala bez Ožegovića, ali dovela Adamovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.17. | 14:23

Pored iskusnog veziste, paraf na ugovore sa Brđanima stavili Petar Mićin i Lazar Đokić

Čukarički je u finišu prelaznog roka prodao Ognjena Ožegovića Partizanu, ali su 31. avgusta na Banovo brdo stigla dvojica novih igrača. U pitanju Nenad Adamović i Petar Mićin. Oba igrača pokrivaju ofanzivne krilne pozicije, što je u ovom trenutku bio prioritet šefa struke Brđana Nenada Lalatovića.

Izabrane vesti

Adamović (28) je igrač sa značajnim internacionalnim iskustvom. Stasao je u podmaltku Partizana, nakon čega je nosio dres Metalca, Smedereva i Hajduka iz Kule. Na leto 2013. godine potpisao je trogodišnji ugovor sa Dinamom iz Moskve, dok je prošle godine u ovo vreme postao prvotimac izraelskog Makabija Petah Tikve. Na Banovo brdo je stigao kao slobodan igrač i stavio je paraf na jednogodišnju saradnju.

Talentovani Mićin je potpisao petogodišnji ugovor. U pitanju je igrač koji je prošao omladisnku školu Vojvodine i zabeležio jedan nastup u seniorskom timu. S obzirom na dužinu ugovora, na Banovom brdu očigledno veruju da je pred njim svetla budućnost.

Ekipa Nenada Lalatovića se vratila sa kratkih priprema na Zlatiboru, gde joj se pridružio i mladi defanzivac Lazar Đokić. On je potpisao četvorogodišnji ugovor sa novim klubom.

Pre njih trojice, tokom minulog prelaznog roka u Čukarički su došli napadač Ognjen Mudrinski, Nikola Drinčić, Samuel Ovusu, Darko Puškarić, Đorđe Crnomarković, Aleksandar Kirovski i Nemanja Belić. Klub je je napustilo 12 igrača, a to su Erhan Mašović, Filip Pajović, Aleksandar Jevtić, Dragoljub Srnić, Zehrudin Mehmedović, Nikola Petrić, Nemanja Radonjić, Nemanja Obradović, Staniša Mandić, Obeng Reagan i Ognjen Ožegović, dok je dosadašnji kapiten Igor Matić okončao karijeru i zazeo mesto kluposkog skauta.

Lalatović do kraja sezone računa na ukupno 25 igrača, a to su Aleksandar Kirovski, Nemanja Belić, Đorđe Đurić, Sava Radić, Petar Jovanović, Boris Kopitović, Đorđe Bašanović, Miroslav Bogosavac, Ivan Jovanović, Đorđe Crnomarković, Darko Puškarić, Petar Bojić, Saša Jovanović, Dušan Lagator, Marko Docić, Asmir Kajević, Nemanja Milojević, Darko Zorić, Marko Šarić, Nikola Drinčić, Samjuel Ovusu, Ognjen Mudrinski, Lazar Đokić, Nenad Adamović i Petar Mićin.

Čukarički će u subotu (20.30) odigrati prijateljski meč sa Vojvodinom, uz besplatan ulaz na stadion na Banovom brdu, dok naredni prvenstveni meč igra 8. septembra protiv Mačve u gostima.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićNenad AdamovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara