""
""

Čudotvorac Pulis je probudio i nigerijskog promašaja, Vest Hem brutalno spušten na zemlju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.02.15. | 15:43

Vest Brom pregazio Čekićare sa 4:0 i plasirao se u četvrtfinale FA Kupa

A, taman je zamirisalo na Vest Hemovu sezonu... Sezonu u kojoj bi čak i trofej mogao da dođe na Apton park. Sjajne partije u Premijer ligi, pobednički mentalitet, seča favorita u FA Kupu, ona čudesna pobeda nad Evertonom i žreb koji im je dodelio VBA u osmini finala. Odjednom su Čekićari postali jedan od favorita u najstarijem klupskom takmičenju. I baš kada su počeli da sanjaju

Izabrane vesti

Vest Bromvič Albion je brutalnom partijom pregazio Vest Hema a 4:0 i plasirao se u četvrtfinale. I to uz dva gola toliko kritikovonaog napadačla Brauna Idejea koji je bio etiketiran kao najveći promašaj u istoriji kluba sa Hotornsa i poslednjeg dana prelaznog roka je bio na ivici prelaska u Al Garafu.

Od kada je Toni Pulis došao na klupu, Vest Brom igra neverovatno. Za mesec i po dana Gospodin Dosadni je preporodio klub iz Birmingema. A, plasman u četvrtfinale FA Kupa je najbolja nagrada.

Pulis je na klupu Vest Bromvič Albio seo posle prvenstvenog remija sa Vest Hemom na početku godine. Tada nije imao priliku da očita lekciju Semu Alardajsu, ali je danas uspeo u tome. VBA je nadigrao i ponizio čekićare kao niko ove sezone. Koliko je Pulis preporodio ekipu najbolje govori podatak da je proigrao i pomenuti Braun Ideje.

Nigerijac je prošlog leta plaćen rekordnih 10 miliona funti i za pola godine je uspeo da postigne samo jedan gol i promoviše sebe u Vest Bromovu najgoru investiciju svih vremena. Ali, dolaskom Pulisa, svanulo je i Idejeu koji je danas sa dva gola demolirao odbranu Čekićara. Ukupno, na poslednje tri utakmice je dao četiri gola. Izgleda kao potpuno drugi igrač u odnosu na onog kojeg smo gledali jesenas. Po jedan pogodak za potpuni fijasko gostiju su dodali Morison koji je postigao prelep gol i Berahino. 

FA KUP (1/8 finala)

Subota:
VBA - Vest Hem 4:0 (2:0)
/Ideje 20, 57, Morison 42, Berahino 72/

16.00: Blekburn - Stouk
16.00: Derbi - Reding
18.30: Kristal Palas - Liverpul

Nedelja:
13.30: Aston Vila - Leister
15.30: Bredford - Sanderlend
17.00: Arsenal - Midlzbro

Ponedeljak:
20.45: Preston - Mančester junajted

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionToni PulisPremijer ligaFA kupEvropaEngleskaBraun Ideje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara