"Potpisivanje ugovora"
"Potpisivanje ugovora"

Crveno-beli produžili ugovor sa Termama Čatež – vrednost ugovora 250.000 evra u uslugama

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.05.15. | 19:13

Slovenci zadovoljili sve apetite srpskog viceprvaka

Potpisivanje ugovoraDebitovala je Crvena zvezda u Termama Čatež pre dve godine, a očigledno da joj se dopalo ono što ju je sačekalo u Slovenciji, pa je danas potpisan novi ugovor po kojem će se crveno-beli i u naredne dve sezone pripremati na istoj lokaciji.
"Lokacija i hotel, trenažni centar u Termama Čatež su u potpunosti zadovoljili sve kriterijume koji su potrebni jednom fudbalskom klubu da sprovede sve zacrtane planove u delo. FK Crvena zvezda je prezadovoljan dosadašnjom saradnjom sa Termama Čatež, i sa zadovoljstvom možemo da konstatujemo da ćemo i ovog leta boraviti tamo na početku naših letnjih priprema", prokomentarisao je generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić i dodao da je vrednost saradnje 250.000 evra u uslugama, te da će Zvezda u Termama pokrenuti i juniorski kamp.

Predstavnici Terma Alenka Pogačar i Jure Pezdirc najavili su još bolje usluge za naredni period. Pre svega otvaranje novog sportskog terena koji će prvo testirati upravo Crvena zvezda, a potom i dolazak sve većeg broja timova na pripreme u Termama i Brežice što će biti od velikog značaja za beogradski tim, jer je prethodnih sezona u Sloveniji manjkalo kvalitetnih rivala za test utakmice.

Izabrane vesti

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

Zvezdan TerzićTerme ČatežSuperligaSrbijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara